Aava on terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntija

Palvelemme elämänkaaren jokaisessa vaiheessa

Täyden palvelun Lääkärikeskus Aava on 50-vuotias suomalainen perheyritys, jonka asiantuntijat edustavat lähes kaikkia lääketieteen erikoisaloja. Aavan toimipisteet Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Keravalla, Oulussa, Tampereella, Tuusulassa ja Vantaalla tarjoavat erikoislääkäri- ja työterveyspalveluja. Aavan työterveys- ja työhyvinvointipalvelut on yritysten ja organisaatioiden kumppani työkyvyn ja hyvinvoinnin johtamisessa. Kysy lisää työterveyshuollon palveluista myynnistämme.

Erikoisklinikkamme Endokrinologian klinikka, GastroLääkärit, Hyvinvointi- ja urheiluklinikka, Naturalis, Naisten Aava, Nuorten Naisten Aava, Matkailuklinikka, MBO- ja Diabetesklinikka, Orto-Lääkärit ja Raskausklinikka palvelevat useilla paikkakunnilla. Uudessa Aava Kampissa on avattu myös Aava Sairaala, jossa tehdään monen erikoisalan toimenpiteitä ja leikkauksia. Aava Magneetti on magneettikuvantamiseen erikoistunut yksikkömme.

Konserniin kuuluvat lisäksi Uudenmaan Seniorikodit sekä osakkuusyritykset Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasema ja Docrates Syöpäsairaala.

Lääkärikeskus Aava on suomalainen perheyritys

Yrityksemme on toiminut suomalaisten terveyden hyväksi yli 50 vuotta. Aluksi yksityistä vastaanottoa pidettiin Helsingissä Fredrikinkadulla, mistä muutettiin nykyisiin tiloihin Mannerheimintielle. Helsingin Lääkärikeskus perustettiin vuonna 1964. Kotimaisen perheyhtiön perustivat Eila Aho, Matti Aro, Eero Vaheri ja Juhani Aho, joiden sukunimien alkukirjaimista yhtiön 1.4.2012 käyttöön otettu nimi Aava muodostuu.

Uusia toimipisteitä avattiin pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla, mistä muodostui Keravan Lääkärikeskuksen, Järvenpään Lääkärikeskuksen ja Tuusulan Lääkärikeskuksen myötä ketjun vahvan kasvun aluetta. Yrityksen palvelutarjonta laajentui myös yritysostojen myötä muun muassa ortopediaan ja magneettikuvantamiseen.

Nyt parikymmentä toimipistettä kahdeksalla paikkakunnalla käsittävä ketju on siirretty toiselle sukupolvelle. Kotimaisen perheyhtiön toimitusjohtajana toimii Raija Tapio ja sen omistaa 100-prosenttisesti Aho Group. Yhtiön perhetausta ja kotimaisuus näkyvät paitsi hyvässä palvelussa, myös toimintaa ohjaavissa arvoissa. Pidämme asiakkaistamme todistetusti hyvää huolta: asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa. Perhetausta mahdollistaa yhtiön kannattavan, hallitun kasvun asiakkaita ja omia työntekijöitä kuunnellen.

Itsellemme ja monille asiakkaillemme on myös tärkeää, että suomalaisena perheyrityksenä maksamme kaikki veromme täysimääräisesti Suomeen.