Ammatinharjoittajaksi Lääkärikeskus Aavaan

Yhtenä suurimmista yksityisistä lääkärikeskusketjuista tarjoamme mielenkiintoisia ammatillisia haasteita. Panostamme huippuosaamiseen ja innovatiivisuuteen, ja tarjoamme ammatinharjoittajille puitteet kehittyä ja erikoistua.

Meille töihin

Lääkärikeskus Aavan toimipisteissä ja tytär- ja osakkuusyrityksissä on jatkuvasti vapaana vastaanottopaikkoja eri alojen lääkäreille ja terapeuteille. Vuokramme on kilpailukykyinen: 20 prosenttia vastaanottopalkkioista lääkäreiltä sekä 25 prosenttia muilta ammatinharjoittajilta. Erillistä kiinteää tilavuokraa emme peri.

Hyvä koulutustarjonta

Kiinnitämme erityistä huomiota koulutukseen. Yhtymällä on omat lääkäripäivät kerran vuodessa, järjestämme säännöllisesti erikoislääkäri-iltoja sekä omia koulutustilaisuuksia työterveyslääkäreille. Meillä on Helsingin ja Kuopion yliopistojen työterveyshuollon erikoistumiskoulutuspaikkoja.

Vauhtia vapaa-aikaan

Yhteistyökumppanimme Ruka ja Pyhä tarjoavat vastaanottajillemme perheineen 50 prosentin alennuksen hissilipuista ja edullisen majoituksen. Vuosittain järjestämme golfturnauksen henkilöstöllemme.

Lähetä vapaa hakemus

Jos olet kiinnostunut vastaanoton aloittamisesta Lääkärikeskus Aavassa, voit ottaa yhteyttä ylilääkäreihimme.