Aava mukana valtakunnallisessa Työ ei syrji -kampanjassa

Julkaistu 16.8.2018

Työ ei syrji, emme mekään! Lääkärikeskus Aava on mukana Elinkeinoelämän Keskusliiton (EK) valtakunnallisessa työsyrjinnän vastaisessa kampanjassa. #Eisyrji -kampanjan tavoitteena on tehdä työelämän tasa-arvosta itsestäänselvyys.

- Kampanjan pääviestinä on, että työ ei syrji, vaan ihmisten asenteet. Epätasa-arvoinen kohtelu ei saisi estää kenenkään työllistymistä tai onnistumista työssä. Tämä on meidän kaikkien etu, sillä tarvitsemme töihin jokaisen osaajan, kertoo EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies.

EK on selvittänyt aiemmin tänä vuonna Taloustutkimuksen toteuttamissa kyselyissä kansalaisten kokemuksia ikäsyrjinnästä sekä seksuaalisesta häirinnästä. 10 prosenttia suomalaisista on kokenut ikäsyrjintää työtä hakiessa viimeisen kahden vuoden aikana. Seitsemän prosenttia työikäisistä ilmoittaa kokeneensa seksuaalista häirintää työssään viimeisten kahden vuoden aikana.

Myös Aava pyrkii kaikin tavoin edistämään tasa-arvon toteutumista työelämässä.

- Tahdomme vahvistaa Aavan yrityskulttuuria ja varmistaa, että tämä on työpaikka, jossa ei syrjitä henkilöstöä tai asiakkaita rodun, sukupuolen, fyysisten ominaisuuksien, seksuaalisen suuntautumisen tai minkään muunkaan syyn perusteella. Haluamme lisäksi viestiä sidosryhmille, että vastustamme kaikenlaista syrjintää, Aavan henkilöstö- ja talousjohtaja Virpi Hentunen sanoo.

#Eisyrji -kampanja pyörii 20.8. – 2.9. näyttävästi mediassa, sosiaalisessa mediassa, elokuvateattereissa ja katujen varsilla. 

 

Työtä ei kiinnosta kuka sitä tekee. Ja siksi työ ei syrji.

 

Lisätietoja:

Kampanjasta: www.eisyrji.fi

Aavasta: Virpi Hentunen, henkilöstö- ja talousjohtaja, Lääkärikeskus Aava, puh. 040 5586511, virpi.hentunen@aava.fi

 

Aava - työ ei syrji

Jaa tämä kaverillekin

Aavan uutiskirje

Piditkö tästä artikkelista? Tilaa Aavan uutiskirje, niin saat ajankohtaiset juttumme ja uutisemme säännöllisesti suoraan sähköpostiisi.