Arvokasta palautetta asiakastyytyväisyyskyselystä

Julkaistu 30.1.2018

Yritysasiakkaamme ovat tyytyväisiä työterveyspalveluihimme. Työterveyshuollon koettiin vastaavan hyvin yrityksen/organisaation terveystarpeisiin.

Toteutimme marraskuussa 2017 neljättä kertaa Työterveyslaitoksen YRITYSAVAIN päättäjätason asiakastyytyväisyyskyselyn. Kysely lähetettiin 300:lle yritys- tai organisaatiopäättäjälle ja tuloksia verrattiin Työterveyslaitoksen 2016 päättäjätason vastaajan vertailuaineistoon. Kyselyn kohderyhmänä olivat 1-9, 10-49, 50-249 ja yli 250 työntekijän organisaatiot. Esittelemme tuloksista muutamia pääkohtia. Laajemmat kyselyn tulokset on luettavissa liitteestä.

Sanoista tekoihin

Asiakastyytyväisyyskyselystä selvisi, että Aavan vahvuudeksi koetaan asiantuntemus, palveluhenkinen henkilöstö, puolueeton toiminta sekä työterveysyhteistyö toiminnan suunnittelussa ja vaikuttavuuden arvioinnissa (Kuva alla). Asiakkaamme arvostavat Aavan työkykyä edistävää sairaanhoitoa, ja sen vaikutusta työkyvyttömyysriskien hallintaan.

asty kuva 1

Kysyimme myös asiakkaidemme tyytyväisyyttä asiakkuuden hoitoon. Tämä tulos parani ilahduttavasti viime vuodesta (kuva alla). Käymme asiakkaidemme kanssa vuoropuhelua ja kuuntelemme heidän toiveitaan.

asty kuva 2

Huolehdimme sinusta ja perheestäsi läpi elämän, ajasta ja paikasta riippumatta

Aavan missio perustuu huolenpito-ajatteluun. Tämä kulkee mukanamme kaikissa uusissa hankkeissa ja palveluiden kehittämisessä. Saimme kyselystä paljon hyödyllistä tietoa jo meneillään oleviin ja tuleviin kehityshankkeisiimme. Tässä muutama esimerkki.

  • Työterveyshuollon sopimusuudistus:

Uusimme työterveyshuollon sopimuksemme asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja tavoitteemme on entistä selkeämpi sopimusten rakenne ja palvelusisältö.

  • Aava raportit:

Tuotamme uusia raportteja kuluvan vuoden aikana.

  • Sähköiset palvelut:

Paketoimme sähköisiä palveluitamme osaksi yhteistä kokonaisuutta, jotta palvelut ovat entistä helpommin saavutettavissa ja vain yhden klikkauksen päässä.

Kiitämme lämpimästi kaikkia kyselyyn vastanneita!

 

Jaa tämä kaverillekin

Aavan uutiskirje

Piditkö tästä artikkelista? Tilaa Aavan uutiskirje, niin saat ajankohtaiset juttumme ja uutisemme säännöllisesti suoraan sähköpostiisi.