Katarina Segerståhl Lääkärikeskus Aavan uusien liiketoimintojen strategiajohtajaksi

Julkaistu 29.5.2017

Aava satsaa palveluihin, joiden avulla tuetaan ihmisten hyvinvointia ajasta ja paikasta riippumatta

Lääkärikeskus Aava on nimittänyt Katarina Segerståhlin strategiajohtajaksi (Chief Strategy Officer) vastaamaan uusien liiketoimintojen kehityksestä. Aavalla Segerståhl tulee johtamaan innovaatioita, jotka keskittyvät erityisesti sähköisiin liiketoimintoihin ja hyvinvointiin. Tehtävä on Aavassa uusi, ja sillä vahvistetaan Aavan tavoitetta huolehtia ihmisistä läpi elämän, ajasta ja paikasta riippumatta.

Segerståhlin uran punaisena lankana on aina ollut hyvinvointi, joka syntyy ihmislähtöisyyden ja teknologian leikkauspisteessä. Hän siirtyy Aavaan ohjelmisto- ja palveluyritys Tiedolta, jossa hän toimi strategisen designin johtajana ja kehitti digitaalista liiketoimintaa. Sitä ennen hän on työskennellyt terveysteknologian parissa Polarilla ja Oulun yliopistossa. Hän on toiminut myös tutkijana Stanfordin yliopistossa ja tehnyt tohtoriväitöskirjansa teknologian vaikutuksesta liikuntaan ja elämäntapoihin. Aavalla hänelle tarjoutui mahdollisuus työskennellä jo olemassa olevan liiketoiminnan kehittämisessä sekä uusien liiketoimintojen synnyttämisessä.

"Aava on ketterän kokoinen toimija, jonka ehdoton vahvuus on kyky kehittää toimintaa yhdessä asiakkaiden kanssa. Uusissa liiketoimintamalleissa lähdemme liikkeelle ihmisten elämäntilanteista ja tarpeista. Hyödynnämme uutta teknologiaa ja dataa, joiden avulla pystymme räätälöimään asiakkaille parempia palveluita myös lääkärikäyntien välille – jopa ennaltaehkäisevästi", Segerståhl kertoo.

Lääkärikeskus Aavan toimitusjohtaja Raija Tapion mukaan Katarina Segerståhl valikoitui tehtävään, koska hänen ajattelutapansa ja osaamisensa kohtasivat Aavan vision kanssa.

"Katarina on tunnustettu vaikuttaja terveysteknologian alalla. Hänellä on vahvat näytöt erityisesti uusien liiketoimintojen strategisessa suunnittelussa ja palveludesignissa Hänen tehtävänsä tulee vahvistamaan entisestään Aavan tavoitteita ja proaktiiviseen palveluun keskittymistä. Emme halua odottaa, että ihmiset sairastuvat. Haluamme tukea heidän terveyttään", Raija Tapio summaa.

Katarina Segerståhl aloittaa tehtävässään Lääkärikeskus Aavalla 29.5.

Lisätietoja

Raija Tapio, toimitusjohtaja

raija.tapio@aava.fi

p. 010 380 3838 (Aavan vaihde)

Katarina Segerståhl, Chief Strategy Officer

katarina.segerstahl@aava.fi

p. + 358 40 556 0512

Jaa tämä kaverillekin

Aavan uutiskirje

Piditkö tästä artikkelista? Tilaa Aavan uutiskirje, niin saat ajankohtaiset juttumme ja uutisemme säännöllisesti suoraan sähköpostiisi.