Koronarokotukset laajentuvat Aavan työterveyshuollossa

Julkaistu 29.12.2021

Koronarokottaminen laajenee Aavan työterveyshuollossa asteittain kaupunki- ja kuntakohtaisesti.

Aava tarjoaa yritysasiakkailleen mahdollisuutta henkilöstönsä rokotuksiin kaikissa niissä kunnissa, joissa se on mahdollista järjestää sairaanhoitopiirin ja kunnan kanssa sovitulla tavalla. Tällä hetkellä olemme tehneet sopimukset HUS sairaanhoitopiirin sekä Oulun, Turun, Kuopion ja Tampereen kanssa. 

Voimme rokottaa Aavan työterveyshuollon piiriin kuuluvia työntekijöitä työnantajan paikkakunnan perusteella työntekijän omasta kotikunnasta riippumatta. Rokottaminen edellyttää, että yritys on tehnyt siitä sopimuksen Aavan kanssa. Varmistathan tämän työnantajaltasi. 

Koronarokotteiden kustannukset ja ajanvaraus

Koronarokottaminen maksaa työnantajalle hoitajien rokotustoimenpiteet (27,50 € / rokotuskäynti), koronarokote on kaikille maksuton.

Aavassa koronarokotusajat ovat nyt varattavissa nettiajanvarauksen kautta (poislukien Turku, jossa ajanvaraus puhelimitse). Lisätietoja koronarokotuksista sekä paikkakuntakohtaiset ajanvarausohjeet löydät täältä.

Jaa tämä kaverillekin

Aavan uutiskirje

Piditkö tästä artikkelista? Tilaa Aavan uutiskirje, niin saat ajankohtaiset juttumme ja uutisemme säännöllisesti suoraan sähköpostiisi.