Lääkäri – Hae mukaan retkikuntaan Grönlantiin

Julkaistu 10.1.2019

Lääkärikeskus Aava on aloittanut yhteistyön suomalaisen löytöretkeilijä Patrick ”Pata” Degermanin kanssa. Etsimme yhdessä Patan kanssa lääkäriä mukaan retkikuntaan Grönlantiin. Oletko etsimämme henkilö tai tiedätkö kollegan, joka sopisi tehtävään kuin jääkarhu Grönlantiin?

Retkikunnan lääkäriltä vaadittavia ominaisuuksia:

  • Olet toiminut jo jonkin aikaa lääkärinä ja sitoutunut työskentelemään myös Aavassa.
  • Osaat toimia telttaolosuhteissa.
  • Hoidat murtumia, haavoja (myös haavojen ompelu) ja hiertymiä.
  • Sinulla on kokemusta ensihoidosta ja traumapuolesta sekä tiedät, miten toimia paniikkikohtauksen sattuessa.
  • Olet sosiaalinen ja hyvä tyyppi.

Huolehdimme matkakustannuksistasi.

Löytöretki hyvinvointiin

Luonto on murroksessa, ja erityisesti arktinen luonto kärsii ilmastonmuutoksesta eikä palaudu normaalin kiertokulun mukaisesti. Myös monella työikäisellä suomalaisella on haasteita palautumisessa. 

Löytöretki hyvinvointiin™ Expedition Greenland 2019  -retkikunnalla halutaan herättää ihmisiä ja yrityksiä toimimaan yhdessä näiden asioiden parantamiseksi. Ihmisten hyvinvointi , luonto- ja ympäristöasiat ovat Aavalle tärkeitä, jonka vuoksi lähdimme rekrytoimaan retkikunnalle ja Aavalle lääkäriä yhdessä Patan kanssa.

Kiinnostuitko?

Täytä hakulomake 27.1. mennessä täällä: (Jos linkki ei avaudu, voit kopioida tämän osoitteen selainrivin osoitekenttään: https://www.webropolsurveys.com/S/E4C5E90E10837BE0.par)

Kontaktoimme kaikki hakijat. Järjestämme Helsingissä 7.2. klo 16.30 infotilaisuuden, jossa kerromme lisää matkasta. Tapahtuman päätähtenä on retkikunnanjohtaja Pata Degerman. Tapahtumassa sinulla on loistava tilaisuus kysellä matkasta tarkemmin ja tavata Pata kasvotusten.

Lisätietoja Patasta:

Patrick ”Pata” Degerman on suomalainen löytöretkeilijä. Degerman on kiipeillyt kaikilla mantereilla ja käynyt yhdeksällä alueella, jossa ihminen ei ollut aiemmin käynyt. Kiipeilyretkikunnillaan Pata on kiivennyt 22 ensinousua ja nimennyt Etelämantereella sijaitsevat Mount Finlandin, Mount Sisun ja Mount Suomen sekä Grönlannissa sijaitsevan Mount Patapatan.

Lue lisää Patan nettisivuilta: https://pata.fi/

Jaa tämä kaverillekin

Aavan uutiskirje

Piditkö tästä artikkelista? Tilaa Aavan uutiskirje, niin saat ajankohtaiset juttumme ja uutisemme säännöllisesti suoraan sähköpostiisi.