Olemme Lääkärikeskus Aava 1.4.2012 lähtien

Julkaistu 9.3.2012

Lääkärikeskus Aava on Lääkärikeskuksen (Helsingin Lääkärikeskus Oy), Orto-Lääkärit lääkäriaseman, Teslamedin ja Medimagneetin uusi yhteinen nimi 1.4.2012 alkaen. Nimemme ja organisaatiomme uudistuvat, koska haluamme tehdä asioinnista ketjumme sisällä entistäkin sujuvampaa ja helpompaa.

Yksi nimi, yksi www-osoite, yksi numero ja kaikki terveyttä edistävät palvelut.

Lääkärikeskus Aava: terveydeksenne vuodesta 1964

Uutta on vain nimi ja silläkin on historia. Sana Aava tulee yrityksen perustajajäsenten Juhani Ahon, Eila Ahon, Eero Vaherin ja Matti Aron sukunimien alkukirjaimista. 

Uusi nimi ei vaikuta suomalaisen perheyhtiömme omistussuhteisiin. Uskomme Lääkärikeskus Aavan kotimaisuuden ja perhetaustan näkyvän paitsi hyvässä hoidossa ja palvelussa myös sosiaalisen vastuun kannossa.

Asiakastyytyväisyytemme on tutkitusti huippuluokkaa: jopa 99 % asiakkaistamme pitää palveluitamme hyvinä, joista 83 % todella erinomaisina tai erittäin hyvinä.

Aavassa asioiminen tukee suomalaista hyvinvointia

Aava on 100% suomalainen perheyritys, jolla ei ole halua eikä keinoja siirtää tulosta ulkomaille. Maksamme kaikki veromme täysimääräisesti Suomeen. Vuonna 2014 maksetut tuloverot olivat 0€, koska investointien vuoksi tulos jäi negatiiviseksi. Tämän jälkeen tulos on kasvussa ja maksettujen tuloverojen määrä vuonna 2015  117 000€ ja vuonna 2016 päättyneeltä tilikaudelta 404 000€. 

Tutut asiantuntijat tutuissa toimipisteissä

Aava on yksi Suomen suurimmista terveyspalveluketjuista. Tutut toimipisteemme, asiantuntijamme ja työterveyshuollon tiimimme palvelevat teitä nimellä Lääkärikeskus Aava Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Keravalla, Oulussa, Tampereella, Tuusulassa ja Vantaalla.

Lääkärikeskus Aavan yhteystiedot

Kotisivut: www.aava.fi
Sähköposti: etunimi.sukunimi@aava.fi
Ajanvaraus: internetin kautta www.aava.fi tai 010 380 3838
Laskutusosoite: Lääkärikeskus Aava Oy, PL125, 04251 Kerava

HUOM. Kaikki vanhoihin osoitteisiin tuleva posti käännetään.

Jaa tämä kaverillekin

Aavan uutiskirje

Piditkö tästä artikkelista? Tilaa Aavan uutiskirje, niin saat ajankohtaiset juttumme ja uutisemme säännöllisesti suoraan sähköpostiisi.