Työterveyshammashoito – arvostettu henkilöstöetu

Julkaistu 12.2.2018

Työterveyshammashoito – arvostettu henkilöstöetu 

Työterveyspalvelua on mahdollista täydentää työterveyshammashoidolla. Yhteistyö kotimaisen PlusTerveyden kanssa mahdollistaa asiakkaillemme laadukkaan hoidon valtakunnallisesti. 

Terve ja motivoitunut työntekijä tekee tulosta 

Suun terveys on tärkeä osa kokonaisterveyttä. Yleisimmät suun sairaudet ovat bakteerien aiheuttamia infektiotauteja, joista voi seurata vakavia tai yleisterveydellisiä ongelmia myös nuorille ja muuten terveille henkilöille. Lisäksi monet yleisterveyden kirurgiset toimenpiteet edellyttävät, että suu on terve eikä siellä ole tulehduksia.  

Suun sairauksia voidaan ehkäistä säännöllisillä hammastarkastuksilla ja huolellisella omahoidolla.  

Työterveyshammashoitoa yrityksen tarpeiden mukaan

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden liittää työterveyshammashoito osaksi työterveyttä yhteistyökumppanimme PlusTerveyden kautta. Työterveyshammashoitosopimus räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaan. Työnantajalle työterveyshammashoito on kokonaan vähennyskelpoinen meno. 

Lue lisää työterveyshammashoidosta.  

Ota yhteyttä

Aava työterveyshuollossa tunnemme asiakkaamme ja hoidamme heitä yksilöllisesti. Tahtoisitko sinä tuntea myös meidät? Ota yhteyttä myynti@aava.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Jaa tämä kaverillekin

Aavan uutiskirje

Piditkö tästä artikkelista? Tilaa Aavan uutiskirje, niin saat ajankohtaiset juttumme ja uutisemme säännöllisesti suoraan sähköpostiisi.