Uudistunut, helppokäyttöinen digipalvelu kokoaa terveystietosi yhteen paikkaan

Julkaistu 26.3.2018

Haluatko tarkastella aiempia vastaanottokäyntejäsi tai varmistaa tulevat varauksesi? Odotatko laboratoriotuloksia, tai haluatko vaihtaa osoitetietosi ajan tasalle? Kaikki tämä onnistuu verkossa, kätevästi samassa paikassa: asiointi.aava.fi

Yhdistimme eAavan ja Terveytesi-palvelun yhden kirjautumisen taakse. Löydät nyt kaikki terveystietosi samasta paikasta. Kirjautuminen tapahtuu Aavan nettisivujen oikeasta ylänurkasta.

Uudistunutta palvelua voi käyttää kännykällä, tabletilla ja tietokoneella, suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Digipalvelustamme löydät:

  • Omat terveystietosi
  • Aiemmat käyntisi ja yhteydenotot, sekä tulevat varauksesi
  • Laboratorio- ja kuvantamistuloksesi sekä lähetteet

Aavan työterveyshuollon asiakkaille, sekä SOTE-kokeilussa mukana oleville on lisäksi käytössä:

  • Viestit-toiminto, jolla saat yhteyden omaan työterveystiimiisi tai sote-hoitajaasi
  • Kyselyt ja lomakkeet, jotka sinulle on annettu täytettäväksi

Tietoturvallinen ja helppokäyttöinen palvelu

Aavan uudistuneeseen palveluun kirjaudutaan ensimmäisellä kerralla pankkitunnuksilla (Tupas). Tämän jälkeen voit kirjautua halutessasi tekstiviestillä. Tekstiviestikirjautuminen on tietoturvallinen sekä helppo tapa, ja täydentää Tupas-kirjautumista.

Kun olet kirjautunut pankkitunnuksilla, palvelu ehdottaa sinulle automaattisesti tekstiviestitunnistautumisen käyttöönottoa. Jos hyväksyt vaihtoehdon, saat tekstiviestillä numerokoodin, jolla kirjaudutaan sisään. Jatkossa saat jokaisella kirjautumiskerralla uuden numerokoodin puhelimeesi.

 

Aavan digipalvelua kehitetään jatkuvasti. Tuomme mukaan uusia toiminallisuuksia, jotka monipuolistavat asiointimahdollisuuksia entisestään. Kuulemme mielellämme palautetta ja kehitysehdotuksia digipalveluun liittyen - voit kertoa ajatuksiasi palvelusta löytyvällä lomakkeella.

Tervetuloa: asiointi.aava.fi

Jaa tämä kaverillekin

Aavan uutiskirje

Piditkö tästä artikkelista? Tilaa Aavan uutiskirje, niin saat ajankohtaiset juttumme ja uutisemme säännöllisesti suoraan sähköpostiisi.