Aava Kamppi

Annankatu 32, 00100 Helsinki
Asiakaspalvelu: 010 380 3838

Uutta: Aava Naturalis avattu Aava Kampissa

Julkaistu 20.5.2014

Olemme avanneet uuden plastiikkakirurgisen klinikan, Aava Naturaliksen. Aava Naturalis palvelee Aava Kampissa, osoitteessa Annankatu 32, 00100 Helsinki.

Tarjoamme yksilöllistä ja ammattitaitoista palvelua kaikissa ulkonäköön liittyvissä asioissa. Käyttämämme hoitotuotteet ovat turvallisia ja puhtaita ja meillä on korkeat laatukriteerit hoidoissa käyttämillemme tuotteille.

Tarjoamissamme palveluissa toimintamme kulmakivi on luonnollisuus ja luonnollisen ulkonäön vaaliminen. Luonnollinen ulkonäön raikastaminen mahdollisimman kevyin toimenpitein.

Tietyissä elämäntilanteissä tarvitaan joskus isompaa apua. Sekä esteettinen kirurgia, että rekonstruktiivinen kirurgia kuuluvat vahvaan osaamiseemme.

Ammattitaitoiset plastiikkakirurgimme Eeva Siitari ja Antti Koski, ihotautien erikoislääkäri Pekka Autio sekä plastiikkakirurgian sairaanhoitaja Hannamari Dietz toivottavat Sinut lämpimästi tervetulleeksi kauniisiin tiloihimme.

Tutustu Aava Naturalikseen enemmän tästä.

Jaa tämä kaverillekin

Aavan uutiskirje

Piditkö tästä artikkelista? Tilaa Aavan uutiskirje, niin saat ajankohtaiset juttumme ja uutisemme säännöllisesti suoraan sähköpostiisi.