Aalto Anu

Aalto Anu

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

Tervetuloa Aavaan

Hoidan vastaanotollani kaikenikäisten naisten gynekologisia tarkastuksia ja asioita, kuten esim. ehkäisy, vuotohäiriöt, hormonikorvaushoito, hyvänlaatuiset kohdun ja munasarjojen kasvaimet. Omaa erityisosaamistani on gynekologisten syöpien varhainen toteaminen, perinnöllisen gynekologisen syöpäriskin arviointi sekä sairastetun syövän jälkeinen seuranta. Lisäksi olen perehtynyt lantion ja ulkosynnyttimien kroonisen kivun, vulvodynian hoitoon. Yli 14 vuotiaat henkilöt ovat tervetulleita vastaanotolleni.

Mikäli olet varaamassa ensikäyntiä vulvodynian tai muun yhdyntäkivun ja/tai lantion alueen kroonisen kivun vuoksi, suosittelen varaamaan joko 45 min ajan tai kaksi peräkkäistä 30 min aikaa, että ehdin selvittää ja tutkia tilanteesi huolellisesti. Uusintakäyntiin riittää 30 min vastaanottoaika.

Voit myös varata minulle etävastaanottoajan. Vastaanotto tapahtuu puhelimitse varaamanasi ajankohtana. Käymme ensin yhdessä läpi esitietosi ja ongelmasi ja pohdimme sitten niihin ratkaisun, voimme tilata esimerkiksi laboratoriotutkimuksia ja voin tarvittaessa laatia sähköisen reseptin.

Toimin osana Nuorten Naisten Aavaa, joten jos olet 15-25 vuotias saat Nuorten Naisten Aavan hinnaston mukaiset erityisedut vastaanotollani. 

Erikoisalat
Gynekologia, naistentaudit ja synnytykset
Äidinkieli
suomi
Kielitaito
englanti
ruotsi

Väitös ja julkaisut

Teen tutkimustyötä naisen lantion ja ulkosynnyttimien alueen kroonisesta kivusta, vulvodyniasta.

Koulutus

Lääketieteen lisensiaatti (2005), Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri (2014)

Seuraavat vapaat ajat