Eviö Sirpa

Eviö Sirpa

Naistentautien erikoislääkäri

Tervetuloa Aavaan

Voit varata minulle myös etävastaanoton nettiajanvarauksemme kautta. Varatun ajan alkaessa soitan ja vastaanotto tapahtuu keskustellen puhelimessa. Lue etävastaanotosta tarkemmin.

Erityismielenkiintoni on lapsettomuuden tutkiminen ja lapsettomien pariskuntien hoito. Olen toiminut lääkärinä lähes 30 vuoden ajan, gynekologian alalla 25 vuoden ajan ja lapsettomuushoitojen parissa vuodesta 2000.

Vastaanotolleni Aavassa voi hakeutua gynekologisiin tarkastuksiin ja raskauden ehkäisyn suunnitteluun tai seurantaan. Asetan ja poistan kierukoiden lisäksi myös ehkäisykapseleita. Olen erikoistunut hormonaalisiin ongelmiin, hoidan ja seuraan vaihdevuosi-ikäisiä naisia sekä selvittelen ja etsin ratkaisuja yhdessä potilaitteni kanssa muihinkin gynekologisiin ongelmiin. 

Lapsettomuuden tutkimus ja hoito on erikoisalani. Vastaan kysymyksiin hedelmällisyyteen, lapsettomuuteen tai alkuraskauteen liittyen. Teen vastaanotollani alkuraskauden ultraäänitutkimuksia ja gynekologisia ultraäänitutkimuksia, sekä lapsettomuuteen liittyviä perusselvityksiä mukaan lukien munatorvien aukiolotutkimukset.

Erikoisalat
Gynekologia, naistentaudit ja synnytykset
Gynekologinen endokrinologia
Äidinkieli
suomi
Kielitaito
englanti

Toimipisteet

Väitös ja julkaisut

Väitöskirja 2006 aiheesta: osteoporoosin hoito iäkkäillä naisilla.

Koulutus

Erikoistunut naistentauteihin ja synnytyksiin (1999), gynekologiseen endokrinologiaan (2005).

Seuraavat vapaat ajat