Jurvelin Anne

Jurvelin Anne

Työterveyspsykologi

Tervetuloa Aavaan

Toimin Aava Tapiolassa ja Jorvaksessa työterveyspsykologina. Vastaanotolleni ovat tervetulleita niin työterveys- kuin yksityisasiakkaat kaikissa elämän eri tilanteissa.

Teen työtä yksilöiden, työyhteisöjen, organisaatioiden ja johdon kanssa. Työskentelyotteeni on ratkaisu- ja voimavarakeskeinen ja työtäni ohjaavina arvoina ovat luottamus, arvostava kohtaaminen ja läsnäolo. Voit tulla yksilövastaanotolla keskustelemaan työhön tai yksityiselämään liittyvistä haasteista, käymme yhdessä läpi tilannettasi, löydämme uusia näkökulmia ja mietimme keinoja päästä eteenpäin. Kokemukseni henkilöstöjohtamisesta, konsultoinnista ja esimiestyöstä antaa pohjaa löytää lähestymistapoja ja ratkaisuja hyvin erilaisiin työyhteisö-, organisaatio- ja johtamistilanteisiin. Katso lisätietoja palveluista alla olevista linkeistä.

Vastaanotto suomen ja englannin kielellä. Vastaanotolleni ovat tervetulleita yli 18-vuotiaat henkilöt.

Voit varata minulle ajan  vastaanotolle, joka toteutetaan puhelimitse etävastaanottona, puhelimen tai videon välityksellä. 

Äidinkieli
suomi
Kielitaito
englanti

Toimipisteet

Koulutus

Psykologian maisteri (1998), Työnohjaaja (2005), Ammatillisen opettajan pedagoginen pätevyys (2014), Toiminnallinen ryhmätyön ohjaaja (2003)

Seuraavat vapaat ajat