Kaisanlahti Sirpa

Kaisanlahti Sirpa

Työterveyspsykologi

Tervetuloa Aavaan

Toimin Aava Kampissa ja Aava Pasilassa työterveyspsykologina. Otan vastaan pääsääntöisesti työterveysasiakkaita, mutta myös yksityisasiakkaita. Vastaanotto suomen kielellä. 

Autan ja tuen yksilöasiakkaita, organisaatioita ja organisaatioiden johtoa työssä jaksamiseen (ml. uniongelmat) liittyvissä tilanteissa, akuuteissa kriiseissä (esim. vakavasta sairaudesta, läheisen kuolemasta tai erosta toipuminen),  muutostilanteissa (esim. muutostuki yt-neuvotteluissa), stressinhallinnassa, työyhteisön ristiriitatilanteiden sovittelussa ja työyhteisön kehittämisessä. Eritysosaamistani ovat asiantuntijoiden, esimiesten ja johtoryhmien sparraus ja mentorointi, työhyvinvointiluennot ja - valmennukset työssä jaksamista koskien, sekä yksilöasiakkaiden elämäntilanteen kartoitus ja selkiyttäminen.

Pidän etävastaanottoja pääsääntöisesti puhelimitse, mutta tarvittaessa myös videovälitteisesti. Koronaepidemia-aikana ensikäynti mieluiten videovastaanottona tai livevastaanottokäyntinä toimipisteessä (Kamppi tai Pasila). Videovastaanottokäyntiä varten asiakaspalvelu lähettää ohjeet sähköpostilla sekä internetselainlinkin, joka vie virtuaaliseen vastaanottohuoneeseen. Siellä voimme keskustella potilasturvallisesti videon välityksellä. Videovastaanottoa varten tarvitset tietokoneen tai kännykän kameran.

Äidinkieli
suomi

Toimipisteet

Koulutus

Psykologian maisteri, laillistettu psykologi (1986 HY), MBA (1993 HKKK), Työterveyshuollon pätevöitymiskoulutus (2015 Työterveyslaitos), sekä lukuisia työyhteisön, liiketoiminnan ja esimiestyön kehittämiseen liittyviä koulutuksia.

 

Seuraavat vapaat ajat