Kaislasuo Janina

Kaislasuo Janina

Naistentauteihin ja synnytyksiin erikoistuva lääkäri

Tervetuloa vastaanotolleni

Pidän yleisgynekologista vastaanottoa. Hoidan kaikenikäisiä naisia, joilla on gynekologisia vaivoja tai raskauteen tai siitä toipumiseen liittyviä pulmia. Teen myös raskaudenaikaisia ultraäänitutkimuksia (pois lukien rakenne- ja niskapoimututkimukset). 

Raskauden ehkäisy, kuukautisvaivojen hoito ja vaihdevuosivaivojen hoito ovat erityisosaamisaluettani. Olen väitellyt nuorten naisten kierukkaehkäisystä ja sen myötä perehtynyt hormonaalisten hoitojen toteuttamiseen ja seurantaan sekä nuorten ja pelokkaiden potilaiden hoitoon. Opetan gynekologisen vastaanoton perusteita opiskelijoille ja päivitettyjä raskaudenehkäisyn hoitosuosituksia ja kierukankäyttöä ja -asetusta terveydenhuollon ammattilaisille. 

Toimin Nuorten Naisten Aavan gynekologina ja vastaanotollani 15-25 vuotiaat naiset saavat kokonaisvaltaisen huomion lisäksi huokeamman Nuorten Naisten Aavan mukaisen hinnoittelun. Potilastyössäni pyrin ystävälliseen, empaattiseen ja lääketieteellisesti hyvään ja näyttöön perustuvaan hoitoon. Autan järjestämään parhaan mahdollisen hoidon tai jatkoseurannan juuri sinun tarpeisiisi sopien. Tervetuloa vastaanotolleni!

Erikoisalat
Gynekologia, naistentaudit ja synnytykset
Äidinkieli
Ruotsi
Kielitaito
Suomi
Englanti

Väitös ja julkaisut

Väitellyt synnyttämättömien naisten kohdunsisäisestä ehkäisystä (2015)

Koulutus

Lääketieteen lisensiaatti (2008), Lääketieteen tohtori  (2015), Lääketieteen ja kirurgian tohtori (2016), Postdoctoral Research Fellowship Yale University (2017-2019)

Seuraavat vapaat ajat