Kujala-Myllynen Minna

Kujala-Myllynen Minna

Työterveyshuollon erikoislääkäri

Olen työterveyshuollon erikoislääkäri. Minulla on myös useamman vuoden kokemus sairaalamaailmasta kirurgisilta aloilta, erityisesti urologialta.
Teen mielelläni pieniä toimenpiteitä kuten luomen tai patin poistoja, syylän jäädytyshoitoja, paiseen avauksia, jne.
Erityisosaamista minulla on mm. seuraavissa asioissa:

  • astma
  • virtsavaivat
  • eturauhasen liikakasvu
  • eturauhassyöpä
  • vatsakivut

Pyrin auttamaan potilaitani kokonaisvaltaisesti – terveyttä, työkykyä ja hyvinvointia tukien.

Mikäli asiasi on luonteeltaan sellainen, ettei se vaadi fyysistä arviota lääkärin vastaanotolla, voit varata minulle myös puhelimitse toteutettavan etävastaanottoajan. Etävastaanotolla soitan sinulle sovittuna varattuna aikana. Etävastaanotolla potilaalle on varattu enemmän aikaa kuin hyvin lyhyisiin asioihin tarkoitetuilla ns. soittoajoilla. Työterveysasiakkaat voivat pyytää minkä tahansa perinteisen vastaanottoaikani muuttamista etävastaanotoksi: Luotsi-palvelun piirissä olevat asiakkaat varaavat ajat Luotsin kautta ja muut asiakkaat Aavan asiakaspalvelun puh: 010 380 3838 kautta. 

Minulla on etävastaanotoilla mahdollisuus myös videovastaanottoon; sen varaaminen onnistuu joko oman työterveyshoitajan tai Luotsin kautta.

 

Erikoisalat
Työterveyshuolto/lääkäri
Äidinkieli
suomi
Kielitaito
englanti
ruotsi

Toimipisteet

Koulutus

Lääketieteen lisensiaatti (2000), Lääketieteen tohtori (2006), Kirurgian runkokoulutus (2010), Työterveyshuollon erikoislääkäri (2017)

Seuraavat vapaat ajat