Lagerström-Tirri Pia-Maria

Lagerström-Tirri Pia-Maria

Yleislääkäri

Tervetuloa vastaanotolleni sekä työterveyden asiakkaat että yksityisesti lääkärikäynnille tulevat asiakkaat! Yleislääkärinä osaamisalueeni on laaja, ja voit varata ajan esimerkiksi äkillisesti sairastuessasi, pitempiaikaisissa oireissa kuten vatsavaivat tai allergiat, tai kun krooninen sairaus esim. verenpainetauti tai astmanhoito vaatii seurantaa. Ohjaan mielelläni myös ylipainoon liittyvissä ongelmissa. Myös pientoimenpiteet esim. luomen- tai ihomuutoksen poisto ja haavan ompelu sujuvat vastaanotollani (varaathan toimenpideajan puhelimitse hoitajalta).

Yksityispotilaille lisäksi mahdollisuus ennaltaehkäisevään terveydenhoitoon, joka on lähellä sydäntäni. Varaa aika ja käymme yhdessä läpi mahdollisesti korjattavissa olevia asioita terveytesi ylläpitämiseksi ja parantamiseksi, ja tarvittavien laboratoriolähetteiden tekemiseksi (Huom.! Varaa mielellään pidempi aika jotta ehdimme paremmin kartoittaa tilanteesi).

Minulle voit varata myös puhelimitse toteutettavan etävastaanottoajan. Vastaanotto tapahtuu puhelimitse varaamanasi ajankohtana. Käymme ensin yhdessä läpi esitietosi ja ongelmasi ja pohdimme sitten niihin ratkaisun, voimme tilata esimerkiksi laboratoriotutkimuksia ja voin tarvittaessa laatia sähköisen reseptin.

 

Äidinkieli
suomi
Kielitaito
englanti
ruotsi

Koulutus

Lääketieteen lisensiaatti (1986)

Seuraavat vapaat ajat