Sahi Helka

Sahi Helka

Ihotautien erikoislääkäri

Erityisosaamiseeni kuuluvat ihosyöpien diagnostiikka ja hoito, sekä luomitarkastukset. Olen perehtynyt myös kynsimuutosten selvittelyyn ja kynsitoimenpiteisiin, kroonisten haavojen hoitoon sekä liikahikoilun hoitoon.  Luomitarkastuksissa ja iho/kynsimuutosten selvittelyssä pyrin perusteellisuuteen ja selkeisiin omaseurantaohjeisiin.

Ihon bakteeri-ja virustulehdusten hoito, mukaan lukien sukupuolitaudit, on vahvuuksiani. Kiinnostusalueita ovat myös akne ja aknen sukuiset taudit, kuten ruusufinni, hikirauhastulehdus (hidradenitis suppurativa) ja muut paisetaudit, sekä genitaalien ihottumaoireet. Lisäksi hoidan laaja-alaisesti tavallisia ihotauteja kuten atooppista ihottumaa ja psoriaasia.

Teen Helsingin yliopistolliseen keskussairaalassa tutkimustyötä harvinaisten ihosyöpien parissa. https://www.helsinki.fi/en/researchgroups/rare-cancers-research-group/group

 

Minulle voi varata ajan suoraan toimenpideajan esimerkiksi kynnen osapoistoon tai ihomuutosten kosmeettisiin poistoihin, mutta luomitarkastuksia varten varataan ensisijaisesti tavallinen vastaanottoaika.  Haavapotilaita pyydän varaamaan ensikäynnille tupla-ajan.

 

Erikoisalat
Ihotaudit
Äidinkieli
suomi
Kielitaito
englanti
ruotsi
saksa

Toimipisteet

Väitös ja julkaisut

University of Helsinki, Haartman Institute, Department of Pathology; Institute of Clinical Medicine, Plastic Surgery: Subgroups of Merkel cell carcinoma patients defined by young age, immunodeficiency and polyomavirus infection.

Koulutus

Lääketieteen lisensiaatti(2011), Lääketieteen tohtori(2014), Lääketieteen ja kirurgian tohtori(2016), Ihotautien erikoislääkäri

Seuraavat vapaat ajat