Sarajuuri-Scheperjans Heidi

Sarajuuri-Scheperjans Heidi

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

Tervetuloa Aavaan

Hoidan vastaanotollani mahdollisimman kokonaisvaltaisesti kaikenikäisiä naisia eri elämäntilanteissa.

Naisten terveys ja ehkäisy

Tervetuloa vastaanotolleni gynekologisiin vaivoihin, sairauksiin ja seurantoihin liittyvissä asioissa. Paneudun mielelläni esimerkiksi vaihdevuosi-oireista aiheutuviin pulmiin, ehkäisyn suunnitteluun ja hedelmällisyyteen liittyviin kysymyksiin. Hoidan kiireettömästi nuorten naisten ensimmäiset gynekologiset käynnit, ja hoidan tarvittaessa gynekologisiin tulehduksiin, yhdyntäkipuihin ja seksuaalisuuteen liittyviä ongelmia. Mikäli toivot käsiteltävän seksuaalisuuteen liittyviä haasteita tai hankalia kipuoireita, suosittelen varaamaan kaksi perättäistä 30 min aikaa. Gynekologinen ultraäänitutkimus on useissa tilantessa tärkeä työkaluni, teen myös pientoimenpiteitä vastaanottokäynnin yhteydessä.

Raskaus

Raskautta suunnitteleville annan mielelläni neuvontaa ja teen alkuraskauden ultraäänitutkimuksia ja raskauden keston määrityksiä. Hoidan mielelläni kaikkia naisia, joilla on raskausaikaan, synnytykseen tai siitä toipumiseen liittyviä haasteita. Vastaanotolleni voit hakeutua synnytyksen jälkitarkastuskäynnille. Myös keskenmenoepäilyssä voin auttaa sopivimman hoidon piiriin. Huomioithan, että sikiön rakennetutkimukset ja ultraääniseulonnat tehdään Aavan raskausklinikan perinatologien vastaanotolla.

Nuorten Naisten Aava

Toimin Nuorten Naisten Aavan gynekologina ja vastaanotollani 15-25 vuotiaat naiset saavat kokonaisvaltaisen huomion lisäkäsi huokeamman Nuorten Naisten Aavan mukaisen hinnoittelun.

Pyrin potilastyössäni kohtaamaan potilaani kokonaisvaltaisesti, perustaen hoidon lääketieteellisesti hyvään ja näyttöön perustuvaan tietoon empatiaa unohtamatta.

Työskentelen myös HYKS Naistenklinikassa.

Erikoisalat
Gynekologia, naistentaudit ja synnytykset
Äidinkieli
suomi
Kielitaito
englanti
saksa

Toimipisteet

Väitös ja julkaisut

Väitöskirja “HPV-tyypitys vulvan, vaginan ja anuksen intraepiteliaalisissa neoplasioissa, sekä vulvasyövässä” (Heinrich-Heine-Universität Düsseldorf), Dr.med. 2009

Koulutus

Lääkärin tutkinto (Heinrich-Heine-Universität Düsseldorf, 2006)

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri (Helsingin Yliopisto, 2020 )

Seksuaalineuvoja (koulutuksessa Väestöliitto alk. 2020)

Seuraavat vapaat ajat