Simpanen Anne-Mari

Simpanen Anne-Mari

Työterveyshoitaja

Tervetuloa Aavaan

Teen työtäni asiakaslähtöisesti huomioiden yksilölliset tarpeet sekä voimavarat työkyvyn ja työhyvinvoinnin turvaamiseksi. Minulle on tärkeää, että asiakas tuntee tulleensa kuulluksi jokaisessa kohtaamisessa.
Otan vastaan pääasiassa työterveysasiakkaita mutta myös yksityisasiakkaat ovat tervetulleita.
Osaavan työterveyshuoltotiimin sekä yrityksen kanssa yhteistyössä huolehdin lakisääteisten velvoitteiden toteutumisesta työpaikkaselvityksin ja terveystarkastuksin.
Voit varata ajan vastaanotolleni myös sairausasioissa tai kun tarvitset esim rokotuksia, korvahuuhtelun, kuulon tutkimuksen tai ompeleiden poistoajan.
Autan myös vuosien kokemuksella jos kohtaat yllättäviä kriisejä eri elämänvaiheissa, ihmissuhteissa tai työssä tai tilanteissa kun tuntuu että omat voimavarat eivät riitä. Ethän epäröi hakea apua sillä keinoja löytyy jaksamaan ja selviytymään eteenpäin.
Pidän moniammatillisesta yhteistyöstä niin työterveys kuin sairausasioiden hoitamisessa ja tarvittaessa ohjaan sinut eteenpäin asiantuntijoille.

Äidinkieli
suomi

Koulutus

Sairaanhoitaja (1981), Terveydenhoitaja (1985), Työterveyshuollon pitkä kurssi (1990), Seksologiset erikoistumisopinnot, Turun AMK ja Sexpo (2004,2007)

Seuraavat vapaat ajat