Silmätautien erikoislääkäri

Lääkärikeskukset, joihin etsimme silmätautien erikoislääkäriä:

  • Järvenpää
  • Kamppi (Helsinki)
  • Tapiola (Espoo)

Aava Järvenpää sijaitsee kaupungin ydinkeskustassa, Aallopin liikekiinteistössä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Aava Kampin silmäosaston vastaanottohuoneet on varusteltu nykyaikaisilla silmätutkimusvälineillä, mm. YAG, ARGON ja SLT-laser. Kampista löytyy myös polikliininen toimenpidesali ja laaja valikoima silmähoitajien tekemiä korkeatasoisia silmätutkimuksia.

Aava Tapiolan silmäosastolla hoidetaan silmäpotilaita "vauvasta vaariin". Apua voi saada sekä akuutteihin silmävaivoihin, että kroonisiin silmäsairauksiin. Osastolla työskentelee lääkäreiden lisäksi kaksi silmähoitajaa. Hoitajat avustavat lääkäreitä vastaanotoilla tarvittaessa sekä huolehtivat uusien potilaiden alkumittauksista ennen lääkärin vastaanottoa. Potilaan on myös mahdollista saada tarvittavia lisätutkimuksia joko akuutisti vastaanoton jälkeen tai ajanvarauksella. Tutkimusvalikoimaamme kuuluvat: Octopus näkökentät, OCT-kuvaukset, silmänpohjakuvaukset ja silmänpaineenmittaukset.

Tarjoamme vastaanottomahdollisuuden säännöllisinä vastaanottopäivinä tai joustavasti oman aikataulun mukaan. Meillä voit toimia ammatinharjoittajana tai työsuhteessa.

Tarjoamme laadukkaan perehdytyksen kaikille lääkäreillemme.

Kerromme mielellämme lisää!

Kysy lisää:

Ari Aimolahti sisätautien erikoislääkäri, diabetologi

Ari Aimolahti
Erikoislääkäriliiketoiminnan ylilääkäri
050 441 7013
ari.aimolahti@aava.fi

Marleena Vuorialho
Rekrytointipäällikkö 
044 754 5303
marleena.vuorialho@aava.fi

Etkö löytänyt etsimääsi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Aava on erinomainen yhtiö, sopivan pieni, kotoisa. Yhteistyö toimii hienosti kaikkien henkilöiden kanssa.

Lääkärikysely 2020, Aava

Aava yrityksenä

Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kasvamme jatkuvasti, meillä on nyt 18 toimipistettä 12 paikkakunnalla.

Perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät lämpimässä asiakaspalvelussa ja välittömässä yrityskulttuurissamme. Arvomme nousevat halusta ymmärtää ihmistä ja “kyllä hoituu”-asenne on ollut jo vuosikymmeniä suuntana arjessamme.

Strategiamme mukaisesti haluamme tarjota erinomaisen asiakaskokemuksen, yhdistää sairaudenhoidon ja hyvinvoinnin, olla alan halutuin työpaikka ja kasvaa sekä toimia vastuullisesti.