Silmätautien erikoislääkäri

Lääkärikeskukset, joihin etsimme silmätautien erikoislääkäriä:

  • Järvenpää
  • Kamppi (Helsinki)
  • Tapiola (Espoo)

JUURI NYT: Etsimme lasten silmäsairauksien hoitoon perehtynyttä silmätautien erikoislääkäriä hoitamaan ja tutkimaan lapsipotilaitamme.

Aava Järvenpää on monipuolisia palveluja tarjoava lääkäriasema kaupungin ydinkeskustassa, Aallopin liikekiinteistössä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.
Aava Järvenpäässä hoidetaan sekä akuutteja silmävaivoja että kroonisia silmäsairauksia. Teemme yhteistyötä myös kunnallisten toimijoiden ja ilmailualan kanssa. Hoitajat avustavat lääkäreitä vastaanotoilla tarvittaessa. Potilaan on myös mahdollista saada tarvittavia lisätutkimuksia, joko akuutisti vastaanoton yhteydessä tai ajanvarauksella. Tutkimusvalikoimaamme kuuluvat: Octopus näkökentät, silmänpohjakuvaukset ja silmänpaineenmittaukset (Icare).

Aava Kampin uudistetun silmäosaston vastaanottohuoneet on varusteltu nykyaikaisilla silmätutkimusvälineillä, silmälääkäreiden käytössä on myös YAG, ARGON ja SLT-laserlaitteet.

Kampin silmäosastolta löytyy myös polikliininen toimenpidesali ja laaja valikoima silmähoitajien tekemiä korkeatasoisia silmätutkimuksia joko akuutisti vastaanoton puitteissa tai ajanvarauksella (mm. Octopus ja Goldmann näkökentät, OCT ja OCTangio-tutkimukset, silmänpohjakuvaukset, topografiakuvaukset ja silmänpaineenmittaukset).

Aava Kampissa tehdään Kamppi sairaalan leikkausosastolla kaihi- ja karsastusleikkauksia, silmäluomitoimenpiteitä sekä jatkossa myös takaosakirurgisia leikkauksia.

Aava Tapiolan silmäosastolla hoidetaan silmäpotilaita "vauvasta vaariin". Apua voi saada sekä akuutteihin silmävaivoihin, että kroonisiin silmäsairauksiin. Osastolla työskentelee lääkäreiden lisäksi kaksi silmähoitajaa. Hoitajat avustavat lääkäreitä vastaanotoilla tarvittaessa sekä huolehtivat uusien potilaiden alkumittauksista ennen lääkärin vastaanottoa. Potilaan on myös mahdollista saada tarvittavia lisätutkimuksia joko akuutisti vastaanoton jälkeen tai ajanvarauksella. Tutkimusvalikoimaamme kuuluvat: Octopus näkökentät, OCT-kuvaukset, silmänpohjakuvaukset ja silmänpaineenmittaukset.

Tarjoamme vastaanottomahdollisuuden säännöllisinä vastaanottopäivinä tai joustavasti oman aikataulun mukaan. Meillä voit toimia ammatinharjoittajana tai työsuhteessa.

Tarjoamme laadukkaan perehdytyksen kaikille lääkäreillemme.

Kerromme mielellämme lisää!

Kysy lisää:

Anna-Ulrika Sarikkola silmälääkäri

Anna-Ulrika Sarikkola
Silmätautien vastuulääkäri
010 380 3838
anna-ulrika.sarikkola@aava.fi

Teija Muuri
Rekrytointipäällikkö 
050 379 6735
teija.muuri@aava.fi

Etkö löytänyt etsimääsi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Aava on erinomainen yhtiö, sopivan pieni, kotoisa. Yhteistyö toimii hienosti kaikkien henkilöiden kanssa.

Lääkärikysely 2020, Aava

Aava yrityksenä

Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kasvamme jatkuvasti, meillä on nyt 18 toimipistettä 12 paikkakunnalla.

Perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät lämpimässä asiakaspalvelussa ja välittömässä yrityskulttuurissamme. Arvomme nousevat halusta ymmärtää ihmistä ja “kyllä hoituu”-asenne on ollut jo vuosikymmeniä suuntana arjessamme.

Strategiamme mukaisesti haluamme tarjota erinomaisen asiakaskokemuksen, yhdistää sairaudenhoidon ja hyvinvoinnin, olla alan halutuin työpaikka ja kasvaa sekä toimia vastuullisesti.