Yleislääkäreitä Etelä-Suomi

Etsimme jatkuvasti Lääkärikeskus Aavaan yleislääkäreitä. Voit olla konkari tai vastavalmistunut, toivomme sinulta aitoa asiakaslähtöisyyttä ja yhteistyökykyä. Tukenasi työssä ovat asiantuntevat kollegat ja lämminhenkinen työyhteisö. 

Lääkärikeskukset, joihin etsimme yleislääkäriä:

  • Aviapolis (Vantaa)
  • Hämeenlinna
  • Itäkeskus (Helsinki)
  • Järvenpää
  • Tuusula

Tarjoamme laadukkaan perehdytyksen lisäksi hyvän potilasvirran. Korkea lääketieteellinen laatu ja ihmisvastuullisuus ovat toimintamme perusta. Kuuntelemme toiveitasi; vastaanottoa on mahdollista pitää hyvin joustavasti: päivisin, iltaisin ja viikonloppuisin.  

Työt on mahdollista aloittaa vaikka heti. Voit toimia Aavassa itsenäisenä ammatinharjoittajana tai työsuhteessa. Autamme sinua myös alkuun käytännön asioissa mikäli ammatinharjoittajuus ei ole vielä tuttua sinulle.

Kysy lisää:

Teija Muuri
Rekrytointipäällikkö
050 379 6735
teija.muuri@aava.fi

Mikko Oikkonen lääkäri

Mikko Oikkonen
Yleislääketieteen vastuulääkäri 
040 524 9197
mikko.oikkonen@aava.fi

Etkö löytänyt etsimääsi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

"Koen, että Aavassa arvostetaan lääkärin työtä, ja että johto myös kuuntelee lääkäreiden näkemyksiä.”

Lääkärikysely 2020, Aava

Aava yrityksenä

Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kasvamme jatkuvasti, meillä on nyt 18 toimipistettä 12 paikkakunnalla.

Perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät lämpimässä asiakaspalvelussa ja välittömässä yrityskulttuurissamme. Arvomme nousevat halusta ymmärtää ihmistä ja “kyllä hoituu”-asenne on ollut jo vuosikymmeniä suuntana arjessamme.

Strategiamme mukaisesti haluamme tarjota erinomaisen asiakaskokemuksen, yhdistää sairaudenhoidon ja hyvinvoinnin, olla alan halutuin työpaikka ja kasvaa sekä toimia vastuullisesti.