Koordinoiva työterveyslääkäri, suurasiakas

Onko sinulla intohimoa työterveyshuoltoon ja kykyä työskennellä tiiviissä yhteistyössä suuren asiakasorganisaation kanssa? Haluatko olla keskeisessä roolissa asiakkuuksien hoidossa ja vaikuttaa merkittävästi asiakkaidemme terveyteen ja hyvinvointiin? Tässä on sinulle erinomainen tilaisuus! 

Haemme työterveyshuollon erikoislääkäriä koordinoimaan merkittävää suomalaista yritysasiakkuuttamme. Tässä roolissa pääset jatkamaan tiivistä yritysyhteistyötä ja toteuttamaan sovittuja prosesseja nimettyjen tiimien kanssa. Saat mahdollisuuden vaikuttaa suoraan asiakkuuden tuloksellisuuteen ja työkokonaisuus on mahdollista räätälöidä tukemaan roolisi ydintehtäviä. Ammattitaitoinen ja motivoitunut työterveystiimimme toimii tukenasi. 

Toivomme, että työskentelet toimipisteissämme joko Espoossa, Tampereella tai Oulussa. Osittainen etätyö on myös mahdollista.

Odotamme Sinulta

  • työterveyshuollon erikoislääkärin pätevyyttä
  • vähintään kahden vuoden kokemusta suurasiakkuudesta

Mitä tarjoamme?

  • Meillä työskennellessäsi saat ennen kaikkea työpaikan, jonka omistajilla on kasvot. Perheyrityksellemme on tärkeää, että tiedät, kenelle työskentelet ja haluat edistää yhteistä hyvää kanssamme.
  • Arvopohjaisesti johdetussa yrityksessämme saat lisäksi:
    Kattavan kollegiaalisen yhteisön, vastuu- ja ylilääkäreiden tuen sekä erityisen mukavat työkaverit 
  • Hyvän, henkilökohtaisen perehdytyksen
  • Nimetyn lääkärikoordinaattorin yhteyshenkilöksesi
  • Monipuolista koulutusta viikoittain ja kerran vuodessa Aavan omat lääkäripäivät 
  • Alennusta Aavan ja Pikkujätin palveluista myös perheenjäsenille. Lisäksi tarjoamme hyviä etuja konserniin kuuluvissa Rukan ja Pyhän matkailukeskuksissa.

Mitä me olemme?

Aava on tutkitusti Suomen maineikkaimpia ja suositelluimpia yksityisiä lääkärikeskuksia. Aava on 100-prosenttisesti kotimainen perheyritys, jonka arvojen ja yritysstrategian ytimessä on ihmisvastuullisuus sekä halu ymmärtää asiakasta kokonaisena ihmisenä. 

Aavassa toimii asiantuntijoita yli 40:llä lääketieteen erikoisalalla. Palvelemme 12 paikkakunnalla sekä henkilö-, yritys- että vakuutusasiakkaita, minkä lisäksi teemme yhteistyötä kuntien ja hyvinvointialueiden kanssa.

Kysy lisää

Jos koet, että olet etsimämme suurasiakkuuslääkäri ja haluat olla mukana luomassa terveyttä ja hyvinvointia merkittävälle asiakkaallemme, olethan työterveyshuollon ylilääkäri Aulikki Juntuseen sähköpostitse yhteydessä pian.

Kysy lisää:

Aulikki Juntunen
Työterveyshuollon ylilääkäri
010 380 3800
aulikki.juntunen@aava.fi

Teija Muuri
Rekrytointipäällikkö
050 379 6735
teija.muuri@aava.fi

Etkö löytänyt etsimääsi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lääkärit voivat meillä hyvin! 93% Aavan työterveyslääkäreistä suosittelee Aavaa työpaikkana.

Aava yrityksenä

Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kasvamme jatkuvasti, meillä on nyt 18 toimipistettä 12 paikkakunnalla.

Perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät lämpimässä asiakaspalvelussa ja välittömässä yrityskulttuurissamme. Arvomme nousevat halusta ymmärtää ihmistä ja “kyllä hoituu”-asenne on ollut jo vuosikymmeniä suuntana arjessamme.

Strategiamme mukaisesti haluamme tarjota erinomaisen asiakaskokemuksen, yhdistää sairaudenhoidon ja hyvinvoinnin, olla alan halutuin työpaikka ja kasvaa sekä toimia vastuullisesti.