Työterveyshuollon ylilääkäri, Lääkärikeskus Aava

Haluatko uudistaa suomalaisen työterveyshuollon? 
- tule työterveyden ylilääkäriksi Lääkärikeskus Aavaan

Rakennamme Aavan työterveydessä ihmisten työkyvystä ja hyvinvoinnista kilpailuetua. Rikomme piintyneitä työterveyshuollon toimintatapoja, tunnistamme työkyvyn haasteiden juurisyyt ja fokusoimme niihin ennaltaehkäisevästi. Toimintamme peruskalliona ovat lääketiede, laatu ja vaikuttavuus.  

Työterveyshuollon ylilääkärinä johdat työterveyshuollon moniammatillista kehitystiimiä, jonka tärkeimpinä tavoitteina on varmistaa toimintamme vaikuttavuus ja luoda ammattilaisillemme sujuvat prosessit. Kuulut Aavan ja Pikkujätin ylilääkäreiden muodostamaan lääketieteelliseen johtoryhmään.

Alueiden ja toimipisteiden vastaavat työterveyslääkärit, kehittäjälääkärit ja työterveyshuollon palvelujohtaja muiden muassa ovat tärkeitä yhteistyökumppaneitasi.   

Työnkuvaasi kuuluu: 

  • Työterveyshuollon lääketieteellisen laadun ja vaikuttavuuden johtaminen  
  • Työterveyshuollon toimintatapojen kehittäminen  
  • Työterveyslääkärien rekrytointiin osallistuminen  
  • Asiakkuuksien kehittäminen ja myynnin edistäminen

Meillä pääset vaikuttamaan koko organisaation toimintatapoihin omia vahvuuksiasi hyödyntäen. Olemme matkalla kohti itseohjautuvaa organisaatiota, ja meillä on vahva luotto ammattilaisiimme eri tehtävissä ja rooleissa. Aavan johtavan työterveyslääkärin tehtävässä olet monessa mukana ja vaikuttamisen mahdollisuus on suuri. 

Toivomme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, modernia ajattelua työterveyshuollosta ja työterveyshuollon erikoislääkärin tutkintoa. 

Olisi hienoa kuulla sinusta enemmän, joten lähetäthän meille ansioluettelosi hakemuksen ja palkkatoiveen kera. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antavat:

työterveyshuollon liiketoimintajohtaja Timo Vänttinen ja johtava ylilääkäri Paula Arvilommi.

Tavoitat Timon soittoaikoina numerosta 050 447 1171. Soittoajat ovat: ke 4.10 klo 15-17, to 5.10 15-17 ja pe 6.10 15-16. Jos et löydä kalenteriisi sopivaa soittoaikaa Timolle niin lähetä tekstiviesti 0504471171 tai sähköpostia timo.vanttinen@aava.fi.

Paulan tavoitat soittoaikoina numerosta 010 3804053. Soittoajat ovat: pe 29.9. klo 15-17 ja ma 2.10. klo 13-15.
 Jos et löydä kalenteriisi sopivaa soittoaikaa Paulalle, niin lähetä sähköpostia osoitteeseen paula.arvilommi@aava.fi.

 

Kysy lisää:

Timo Vänttinen

Timo Vänttinen
Työterveyshuollon liiketoimintajohtaja
050 447 1171
timo.vanttinen@aava.fi

johtava ylilääkäri työterveyshuollon erikoislääkäri

Paula Arvilommi
Johtava ylilääkäri
010 380 3800
paula.arvilommi@aava.fi

Etkö löytänyt etsimääsi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lääkärit voivat meillä hyvin! 93% Aavan työterveyslääkäreistä suosittelee Aavaa työpaikkana.

Aava yrityksenä

Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kasvamme jatkuvasti, meillä on nyt 18 toimipistettä 12 paikkakunnalla.

Perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät lämpimässä asiakaspalvelussa ja välittömässä yrityskulttuurissamme. Arvomme nousevat halusta ymmärtää ihmistä ja “kyllä hoituu”-asenne on ollut jo vuosikymmeniä suuntana arjessamme.

Strategiamme mukaisesti haluamme tarjota erinomaisen asiakaskokemuksen, yhdistää sairaudenhoidon ja hyvinvoinnin, olla alan halutuin työpaikka ja kasvaa sekä toimia vastuullisesti.