Työterveyslääkäreitä Etelä-Suomi

98 % lääkäreistämme kertoo voivansa työskennellä Aavassa omien arvojensa mukaisesti. Oletko sinä seuraava tyytyväinen aavalainen?

Meillä on avoimia tehtäviä uransa eri vaiheissa oleville työterveyslääkäreille. Tarjolla on mm. suurasiakkaan johtavan lääkärin työ sekä yritysasiakkaiden vastuulääkärin työtä eri toimipisteissä. 

Sinun on mahdollista työskennellä osa- tai kokoaikaisesti.

Lääkärikeskukset, joihin etsimme työterveyslääkäreitä:

Juuri nyt etsimme Keravalle asiakkaallemme työterveyslääkäriä

Toivomme, että lääkärimme haluavat oppia ja kehittyä työssään, tähtäävät vaikuttavaan yhteistyöhön asiakkaiden kanssa, löytävät arjessa työn iloa sekä haluavat ylläpitää hyvää yhteishenkeä omassa työyhteisössään.

Kysy lisää:

Aulikki Juntunen
Työterveyshuollon ylilääkäri
010 380 3800
aulikki.juntunen@aava.fi

Marleena Vuorialho
Rekrytointipäällikkö
044 754 5303
marleena.vuorialho@aava.fi

Teija Muuri
Rekrytointipäällikkö
050 379 6735
teija.muuri@aava.fi

Etkö löytänyt etsimääsi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Aavassa on hyvä työskennellä: avuliaat, motivoituneet, osaavat ja innostuneet kollegat ja työkaverit ovat suuri voimavara.

Lääkärikysely 2020, Aava

Aava yrityksenä

Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kasvamme jatkuvasti, meillä on nyt 18 toimipistettä 12 paikkakunnalla.

Perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät lämpimässä asiakaspalvelussa ja välittömässä yrityskulttuurissamme. Arvomme nousevat halusta ymmärtää ihmistä ja “kyllä hoituu”-asenne on ollut jo vuosikymmeniä suuntana arjessamme.

Strategiamme mukaisesti haluamme tarjota erinomaisen asiakaskokemuksen, yhdistää sairaudenhoidon ja hyvinvoinnin, olla alan halutuin työpaikka ja kasvaa sekä toimia vastuullisesti.