Työterveyslääkäri Oulu

Kiinnostaisiko sinua työskennellä terveyden, hyvinvoinnin ja paremman työelämän parissa suomalaisessa perheyrityksessä? Oletko työotteeltasi aktiivinen ja pidät yritysyhteistyöstä? Sinulle on paikka juuri nyt meidän tiimissämme.

Me Aavassa olemme ihmisen ymmärtämisen ammattilaisia, ja meitä tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. Etsimme Oulun Aavaan kasvavaan toimipisteeseemme uusia työterveyslääkäreitä joukkoomme. 

Aavalla on Oulussa kaksi toimipistettä, Aava Oulu Rusko sekä Aava Oulu Keskusta. Ensi talvena siirrymme uuteen toimipisteeseen Oulun keskustaan ja laajennamme toimintaamme. Aava Oulussa työterveyshuoltoa toteuttaa kokenut moniammatillinen tiimi.

Mitä odotamme Sinulta?

Voit olla joko työterveyshuollon erikoislääkäri tai erikoistuva työterveyslääkäri. Toivomme sinulta erityistä kiinnostusta moniammatilliseen organisaatiotason työhön. Odotamme Sinulta myös hyviä vuorovaikutustaitoja ja rohkeutta tarttua asioihin.

Mitä tarjoamme? 

Meillä työskennellessäsi saat ennen kaikkea saat työpaikan, jonka omistajilla on kasvot. Perheyrityksellemme on tärkeää, että tiedät, kenelle työskentelet ja haluat edistää yhteistä hyvää kanssamme. 

Arvopohjaisesti johdetussa yrityksessämme saat lisäksi: 

  • Kattavan kollegiaalisen yhteisön, vastuu- ja ylilääkärin tuen sekä erityisen mukavat työkaverit 
  • Nimetyn lääkärikoordinaattorin yhteyshenkilöksesi 
  • Hyvän, henkilökohtaisen perehdytyksen
  • Monipuolista koulutusta viikottain sekä monia muita osaamistasi ja asiantuntijuuttasi kehittäviä eväitä 
  • Kerran vuodessa Aavan omat lääkäripäivät sekä työterveyshuollon omat päivät
  • Alennusta Aavan ja Pikkujätin palveluista myös perheenjäsenille. Lisäksi tarjoamme hyviä etuja konserniin kuuluvissa Rukan ja Pyhän matkailukeskuksissa. 

Mitä me olemme?

Aava on tutkitusti Suomen maineikkain ja suositelluin yksityinen lääkärikeskus. Olemme kuuluneet alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 60 vuoden ajan. 

Aava on 100-prosenttisesti kotimainen perheyritys, jonka arvojen ja yritysstrategian ytimessä on ihmisvastuullisuus sekä halu ymmärtää asiakasta kokonaisena ihmisenä. 

Aavassa toimii asiantuntijoita yli 40:llä lääketieteen erikoisalalla. Palvelemme 12 paikkakunnalla sekä henkilö-, yritys- että vakuutusasiakkaita, minkä lisäksi teemme yhteistyötä kuntien ja hyvinvointialueiden kanssa. 

Kysy lisää:

Aulikki Juntunen
Työterveyshuollon ylilääkäri
010 380 3800
aulikki.juntunen@aava.fi

Teija Muuri
Rekrytointipäällikkö
050 379 6735
teija.muuri@aava.fi

Etkö löytänyt etsimääsi?

Jätä yhteystietosi tästä, niin olemme sinuun yhteydessä.