Työterveyslääkäri Turku

Kiinnostaisiko sinua työskennellä terveyden, hyvinvoinnin ja paremman työelämän parissa suomalaisessa perheyrityksessä?

Me Aavassa olemme ihmisen ymmärtämisen ammattilaisia, ja meitä tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. Etsimme Turun Aavaan työterveyslääkäriä joukkoomme ymmärtämään ihmisiä kokonaisina yksilöinä. 

Turun Aava on täyden palvelun lääkäriasema, joka sijaitsee Hansakorttelin kolmannessa kerroksessa. Lue tästä lisää Aava Hansasta.

Tarjoamme laadukkaan perehdytyksen lisäksi hyvän potilasvirran. Korkea lääketieteellinen laatu ja ihmisvastuullisuus ovat toimintamme perusta. Meillä voit toimia ammatinharjoittajana tai työsuhteessa. 

Mitä tarjoamme? 

Meillä työskennellessäsi saat ennen kaikkea saat työpaikan, jonka omistajilla on kasvot. Perheyrityksellemme on tärkeää, että tiedät, kenelle työskentelet ja haluat edistää yhteistä hyvää kanssamme. 

Arvopohjaisesti johdetussa yrityksessämme saat lisäksi: 

  • Voit työskennellä meillä ammatinharjoittajasuhteessa oman yrityksesi tai kumppaniyrityksen kautta – vuokratasomme on kilpailukykyinen. Myös työsuhteessa toimiminen on mahdollista 
  • Kattavan kollegiaalisen yhteisön, vastuu- ja ylilääkärin tuen sekä erityisen mukavat työkaverit 
  • Nimetyn lääkärikoordinaattorin yhteyshenkilöksesi 
  • Hyvän, henkilökohtaisen perehdytyksen 
  • Monipuolista koulutusta viikoittain ja kerran vuodessa Aavan omat lääkäripäivät 
  • Alennusta Aavan ja Pikkujätin palveluista myös perheenjäsenille. Lisäksi tarjoamme hyviä etuja konserniin kuuluvissa Rukan ja Pyhän matkailukeskuksissa. 

Mitä me olemme?

Aava on tutkitusti Suomen maineikkain ja suositelluin yksityinen lääkärikeskus. Olemme kuuluneet alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 60 vuoden ajan. 

Aava on 100-prosenttisesti kotimainen perheyritys, jonka arvojen ja yritysstrategian ytimessä on ihmisvastuullisuus sekä halu ymmärtää asiakasta kokonaisena ihmisenä. 

Aavassa toimii asiantuntijoita yli 40:llä lääketieteen erikoisalalla. Palvelemme 12 paikkakunnalla sekä henkilö-, yritys- että vakuutusasiakkaita, minkä lisäksi teemme yhteistyötä kuntien ja hyvinvointialueiden kanssa. 

Kysy lisää:

Teija Muuri
Rekrytointipäällikkö
050 379 6735
teija.muuri@aava.fi

johtava ylilääkäri työterveyshuollon erikoislääkäri

Paula Arvilommi
Johtava ylilääkäri
010 380 4053
paula.arvilommi@aava.fi

Etkö löytänyt etsimääsi?

Jätä yhteystietosi tästä, niin olemme sinuun yhteydessä.