Työterveyslääkäri Turku

Oletko innokas tekemään ja kehittämään vaikuttavaa yhteistyötä sekä kollegoiden että asiakkaiden kanssa? Etsimme joukkoomme Aava Hansaan työterveyslääkäriä.

Turun Aava on täyden palvelun lääkäriasema, joka sijaitsee Hansakorttelin kolmannessa kerroksessa. Lue tästä lisää Aava Hansasta.

Toivomme, että lääkärimme haluavat oppia ja kehittyä työssään, tähtäävät vaikuttavaan yhteistyöhön asiakkaiden kanssa, löytävät arjessa työn iloa sekä haluavat ylläpitää hyvää yhteishenkeä omassa työyhteisössään.

Tarjoamme laadukkaan perehdytyksen. Korkea lääketieteellinen laatu ja ihmisvastuullisuus ovat toimintamme perusta.

Kerromme mielellämme tarkemmin työstä ja Aavasta.

Kysy lisää:

Marleena Vuorialho
Rekrytointipäällikkö
044 754 5303
marleena.vuorialho@aava.fi

Etkö löytänyt etsimääsi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Suomalainen perheyritys, ihanat kollegat ja yhdessä tekemisen meininki innostavat eteenpäin.

Lääkärikysely 2020, Aava

Aava yrityksenä

Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kasvamme jatkuvasti, meillä on nyt 18 toimipistettä 12 paikkakunnalla.

Perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät lämpimässä asiakaspalvelussa ja välittömässä yrityskulttuurissamme. Arvomme nousevat halusta ymmärtää ihmistä ja “kyllä hoituu”-asenne on ollut jo vuosikymmeniä suuntana arjessamme.

Strategiamme mukaisesti haluamme tarjota erinomaisen asiakaskokemuksen, yhdistää sairaudenhoidon ja hyvinvoinnin, olla alan halutuin työpaikka ja kasvaa sekä toimia vastuullisesti.