Bioanalyytikko/Laboratoriohoitaja, Aava Itäkeskus

Tule mukaan kivaan tiimiimme Itäkeskukseen

BIOANALYYTIKKO/LABORATORIOHOITAJA

Me olemme joustavia, kivoja ja kehittämishaluisia – Olethan sinäkin? Meillä saat tehdä töitä itsenäisesti, mutta ei tarvitse olla yksin, sillä meitä on täällä iso joukko tukemassa sinua päivittäisessä työssäsi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, monipuoliset työtehtävät iloisessa ja ammattitaitoisessa tiimissämme, sekä erinomaisen sijainnin metron varrella aivan Itiksen kauppakeskuksen kyljessä. Mikäli kuitenkin liikut omalla autolla, on meillä tarjota sinulle ilmainen, valvottu pysäköinti. Työsuhteen mukana tulee myös muita hyödyllisiä ja kivoja etuja, kuten edut Pyhän ja Rukan laskettelukeskuksissa.

Työ sisältää näytteenoton lisäksi kliinisen fysiologian tutkimuksia. Työnkuvaan kuuluu myös näytteiden analysointia ja käsittelyä sekä niiden lähettämistä. Tarvittaessa pystyt työskentelemään myös Pikkujätin puolella, sillä me Itäkeskuksessa palvelemme suurella sydämellä niin aikuisia kuin lapsiakin.

Hyvä organisointikyky, reipas työote ja kyky työskennellä sekä yksin että tiimissä auttavat sinua onnistumaan tehtävässä. Välillä on kiirettä, mutta kyky säilyttää ammattimainen työskentelytyyli myös silloin on tärkeää. Erinomainen asiakaspalvelu on meille sydämen asia.

Tehtävä on kokoaikainen kaksivuorotyö ja työskentelemme myös viikonloppuisin. Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon pätevyys ja voimassa tartuntatautilain mukaiset rokotukset. Edellytämme suomen kielen ja mielellään myös englannin ja ruotsin kielen sujuvaa osaamista. Toivomme sinun pystyvän tulemaan osaksi tiimiämme mahdollisimman pian.

Tule mukaan luomaan erinomaista asiakaskokemusta ja hyvinvoivaa työpaikkaa!

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 28.10.2021 mennessä tästä linkistä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme tarvittaessa nopeastikin uuden aavalaisen osuessa kohdalle. Jos jokin jäi mietityttämään, soittele Päivi Honkaselle puh. 043 8244 571. Päivin tavoitat arkisin ma 18.10. alkaen klo 10-16 välillä.

Odotamme innolla kuulevamme Sinusta!