Aava Kupittaa

Joukahaisenkatu 1, 20520 Turku
Customer service: 010 380 3838

Aava Kupittaa on työterveysasema, joka tarjoaa asiakasyrityksille laadukasta ja kokonaisvaltaista työterveyshuoltoa Turussa. Toimintamme perustuu aina asiakasyrityksen tarpeisiin  ja tiiviiseen yhteistyöhön. 

Aava Kupittaalla vastaanottaa myös matkailulääketieteen asiantuntijoita. 

Työterveyshoitajan vastaanotolla onnistuu neuvonta ja ohjaus matkaan lähtijöille, sekä tarvittaessa rokotukset koko perheelle.

Koronavirustestaus

Aava Kupittaalla tehdään koronavirustestejä. Arvion testin tarpeellisuudesta tekee lääkäri ensisijaisesti etävastaanotolla. Varaa aika etävastaanotolle.  Tarvittaessa lähetteen voi tehdä myös lähivastaanotolla. Potilas lähetetään tutkimukseen vain sähköisellä laboratoriolähetteellä. Hinta koronavirustutkimukselle on 189€.

Kupittaan toimipisteemme laboratorio on avoinna ma-to klo 8-15.30, pe klo 8-14. 

Näytteenottoaika ja saapumisohjeet koronavirustestaukseen ilmoitetaan asiakkaalle, kun hänellä on lähete testaukseen. Näytteenottaminen tapahtuu osoitteessa Joukahaisenkatu 1, auto ajetaan Joukahaisenkadulle Eurocityn parkkihalliin.

Lue lisää koronavirustestauksesta Aavassa.

Ajanvaraus

Varaa aika soittamalla Aavan asiakaspalveluun 010 380 3838.

Yritysasiakas?

Aava työterveyshuolto tuo yritykseesi elinvoimaa. Hoidamme henkilöstösi työterveysasiat ystävällisesti ja asiantuntevasti, myös etänä. Tutustu työterveyshuoltoomme Turussa tai ota yhteyttä myynti@aava.fi.

Next appointments for General Practitioner

  • 1.9.2020 avattavaan Aava Turku Hansan lääkärikeskukseen haetaan yleislääkäreitä ja erikoislääkäreitä. Yhteydenotot yksikönpäällikkö, ttl Ilse Rauhaniemi, ilse.rauhaniemi@aava.fi

 

Opening hours

Aava Kupittaa

  • Tue, Wed, Thu at Vastaanotot ajanvarauksella työterveysasiakkaille