Kyynärnivelen tähystysleikkaus

Millaisia vaivoja kyynärpään tähystyksellä voidaan hoitaa?

Tavallisimpia kyynärnivelen tähystyksessä hoidettavia vaivoja ovat nivelen sisäisten irtokappaleiden poistot, rustovaurioiden sekä murtumien jälkitilojen hoidot.

Tähystyksen edut

Nivelen tähystysleikkaus on avoleikkausta miellyttävämpi, koska leikkauksen jälkeiset kivut ovat vähäisemmät, toipuminen nopeampaa ja leikkausarvet lähes huomamaattomat. Tähystys aiheuttaa avoleikkaukseen verrattuna vähemmän komplikaatioita.

Leikkauksen kulku

Kyynärpään tähystys tehdään Aava Sairaalassa kevyessä nukutuksessa, yhdistettynä toimenpiteen jälkeiseen paikallispuudutukseen. Valikoiduissa tapauksissa käytetään olkapunospuudutusta.

Tähystys kestää yleensä kymmeniä minuutteja. Kotiutuminen saattajan kanssa on yleensä mahdollista jo muutaman tunnin kuluessa toimenpiteestä.

Leikkauksesta toipuminen ja kuntoutus

Kyynärniveltä voi rasittaa normaalisti pian leikkauksen jälkeen, mutta muutama päivä on hyvä ottaa rauhallisesti. Yleensä käytetään sulavia ompeleita eli tikkejä eikä niitä tarvitse poistaa.

Sairausloman tarve on noin 2 viikkoa.

Ajanvaraus

Varaa aika Aavaan käsikirurgille tai ortopedille leikkaussuunnittelua varten soittamalla Aavan asiakaspalveluun 010 380 3838 tai nettiajanvarauksen kautta.

Maksuvaihtoehdot

Tutustu kattaviin maksuvaihtoehtoihimme, mm. korottomaan Aava-tiliin.

Price list

Kyynärnivelen tähystysleikkaus
S.P.
3550,00 €

Specialists

Show Aava specialists who offer this service.

Ask for Details

In urgent queries, please contact us by phone.

Preferred method of contact