Esihenkilö laboratoriotiimeille Järvenpäähän ja Hyvinkäälle

vastaamaan Pikkujätin ja Aavan laboratoriotiimeistä Järvenpäässä ja Hyvinkäällä. Pääset kehittämään oman alueesi toimintaa ja laatua sekä auttamaan omaa tiimiäsi onnistumaan työssään. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, monipuoliset työtehtävät yhdeksän hengen laboratoriotiimien esihenkilönä ja ammattitaitoiset ja iloiset työkaverit. Työsuhteen mukana tulee kivoja etuja, kuten edut Pyhän ja Rukan laskettelukeskuksissa.

Tiimiesihenkilön tehtäviin kuuluu muun muassa työvuorosuunnittelua, palautteiden ja poikkeamien käsittelyä, tiimipalavereiden järjestelyä sekä muita yhdessä sovittuja tehtäviä. Tehtävässä pääset osallistumaan myös laboratoriohoitajan tehtäviin, joten laboratoriotyön vahva osaaminen on edellytys. Me Järvenpäässä ja Hyvinkäällä palvelemme suurella sydämellä niin aikuisia kuin lapsia, joten meillä pääset työskentelemään sekä Aavan että Pikkujätin puolella.

Hyvä organisointikyky, itsenäinen työote ja aiempi kokemus esihenkilötyöstä auttavat sinua onnistumaan tehtävässä. Välillä on kiirettä, mutta kyky säilyttää ammattimainen työskentelytyyli myös silloin on tärkeää. Erinomainen asiakaspalvelu on meille sydämen asia.

Tehtävä on kokoaikainen kaksivuorotyö ja työskentelemme myös viikonloppuisin. Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon pätevyys ja voimassa tartuntatautilain mukaiset rokotukset. Suomen kielen osaaminen on tehtävässä välttämätön. Englannin ja/tai ruotsin kielen osaamisesta on sinulle etua. Toivomme sinun pystyvän tulemaan mukaan tiimiimme mahdollisimman pian, mutta sovitaan myös tästä tarkemmin yhdessä.

Me olemme joustavia, kivoja ja kehittämishaluisia – Olethan sinäkin? Meillä saat tehdä töitä itsenäisesti, mutta ei tarvitse olla yksin, sillä meitä on täällä iso joukko tukemassa sinua päivittäisessä työssäsi.

Tule mukaan luomaan erinomaista asiakaskokemusta ja hyvinvoivaa työpaikkaa!

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 16.1.2022 mennessä tästä linkistä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme tarvittaessa nopeastikin uuden tiimiesihenkilön osuessa kohdalle. Jos jokin jäi mietityttämään, laita Saila Kautoselle sähköpostia saila.kautonen@aava.fi.

Tervetuloa meille!