Hurjat rakkauskilot

Hurjat rakkauskilot on Nelosen ohjelma, jossa ylipainoiset pariskunnat tekevät käännöksen kohti kestävää hyvinvointia. Pariskunnat eroavat toisistaan viideksi kuukaudeksi, jonka aikana he tekevät hallittuja ja järkeviä muutoksia Aavan moniammatillisen tiimin valmennuksessa.

Tarvitsetko muutosta? Tee testi!

Ovatko elämäntapasi terveelliset vai oletko muutoksen tarpeessa? Selvitä testillä! Ylipaino on merkittävä riski 20:lle krooniselle sairaudelle. Jos hyvinvointisi mietityttää, Aavan elämäntapakoordinaattori voi auttaa. Elämäntapakoordinaattorin etävastaanotolta saat arvion terveydentilastasi ja henkilökohtaisen muutossuunnitelman.

Poimi tolkun vinkit painonhallintaan

Kokoamme Ajankohtaista-alasivulle sarjan edetessä osallistujien haastatteluita, joissa kurkistetaan kulissien taakse. Lisäksi julkaisemme Aavan asiantuntijoiden vinkkejä ohjelman teemoista: terveellisestä ruokavaliosta, tuloksellisesta liikunnasta ja mielen hyvinvoinnista. Osallistumme keskusteluun myös Twitterissä hashtagilla #hurjatrakkauskilot.

Ei ihan tavallinen laihdutusohjelma

Hurjat rakkauskilot -ohjelmassa haetaan elämän tasapainoa, ei eniten kiloja karistanutta voittajaa. Nopean painonpudotuksen sijaan teemme hallittuja ja pitkäjänteisiä muutoksia, jolloin terveysvaikutukset ja onnistumisen mahdollisuudet ovat suuremmat. Lue lisää asiantuntijatiimin periaatteista ravitsemusterapeutti Reijo Laatikaisen Pronutritionist-blogista.

Vaaka ei kerro tärkeintä tulosta

Yhdessä hyvinvointivalmentajat, lääkärit, ravitsemusterapeutti ja psykologi kykenevät kokonaisvaltaiseen valmennukseen, joka ei jää vain pintakosketukseksi. Huomioimme osallistujien yksilölliset tarpeet ja lähtökohdat, sekä tuomme painonpudotustavoitteisiin realismia. Vaikuttavassa valmennuksessa sairausriskit pienenevät, vireystila kohoaa ja itsetunto vahvistuu.

Kestävän hyvinvoinnin asiantuntija

Aavan asiantuntijat tsemppaavat pariskuntia kohti pysyvää muutosta, joka ei lopahda ohjelman päätyttyä. Sama filosofia on käytössä kaikessa Aava Hyvinvointi- ja urheiluklinikan toiminnassa. Tuotamme laadukkaat mittaukset ja valmennuspalvelut sinulle, joka tahdot voida paremmin. Elämäntapamuutoksen voit aloittaa vaikka elämäntapakoordinaattorin etävastaanotolta.

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa