Camut Mari

Camut Mari

Fysioterapeutti, seksuaalineuvoja

Tervetuloa Aavaan

Olen fysioterapeutti ja erikoistunut naisten ja miesten lantionpohjan toimintahäiriöiden hoitoon sekä raskaana olevien ja synnyttäneiden naisten kuntoutukseen. Erityisosaamista minulla on vatsalihasten erkaumien kuntoutuksesta. 

Tyypillisiä lantionpohjan toimintahäiriöitä ovat; virtsan-, ulosteen- tai ilman karkailu, yliaktiivinen virtsarakko, ulostamisen vaikeudet, lantionpohjan elinten laskeumat, erektiohäiriöt, lantion alueen ja lantionpohjan kiputilat; prostatiitti, endometrioosi, yhdyntäkivut, seksin aikaiset ja jälkeiset kivut, vulvodynia. 

Ennaltaehkäisy on parasta hoitoa ja siksi toivon myös raskaana olevien löytävän vastaanotolleni vaikkei erityisiä oireita olisikaan. Henkilökohtainen fysioterapeuttinen ohjaus raskauden aikana sekä synnytyksen jälkeen vähentää virtsankarkailun, laskeumien ja vatsanpeitteiden ongelmien esiintymistä. Parhaat hoitotulokset saadaan kun aktiivinen, oikeanlainen harjoittelu käynnistyy mahdollisimman varhain.

Työssäni pidän erityisen tärkeänä kokonaisvaltaista tutkimista ja hoitoa. Olennaisena tutkimisen apuvälineenä työssäni käytän mm ultraäänikuvantamista, joka toimii erinomaisena apuna kuvannettaessa lantionpohjaa ja vatsalihaksia sekä opetellessa lihasten oikeanlaista aktivointia. Kivunhoidossa käytän manuaalisia tekniikoita, akupunktiota sähköhoitoa ja omaharjoitteiden ohjausta. 

Vastaanotolleni voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman. 

 

Erikoisalat
Fysioterapia, lantionpohjan
Seksuaalineuvonta
Äidinkieli
suomi
Kielitaito
englanti
ranska

Toimipisteet

Koulutus

Seksuaalineuvoja amk 2021

Fysioterapeutti amk 2013

Sosionomi amk 2003

Seuraavat vapaat ajat