Huvinen Emilia

Huvinen Emilia

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

Tervetuloa Aavaan

Olen gynekologi, joka hoitaa potilaita suurella sydämellä ja kokonaisvaltaisesti, elämäntilanne ja kokonaisuus huomioiden. Toimin erikoislääkärinä Aava Raskausklinikassa, Nuorten Naisten Aavassa sekä yleisgynekologina Naisten Aava Kampissa sekä etävastaanotolla.
Jos olet tulossa gynekologille ensimmäistä kertaa, voit tulla vastaanotolleni huoletta. Ehkäisyasioissa löydämme yhdessä juuri sinulle sopivan ja toimivan vaihtoehdon. Laitan myös kierukoita ja ehkäisykapseleita.

Raskauden suunnitteluvaiheessa olen mielelläni myös apuna – työni HUS:n Teratologisessa tietopalvelussa sekä raskausdiabetestutkijana on opettanut paljon siitä millaiset ovat mahdollisimman turvalliset lähtökohdat raskaudelle. Raskausaikana teen mielelläni ultraäänitutkimuksia joko kaupungin neuvolaa täydentäen tai sitten järjestäen koko seurannan meillä Aavassa. En kuitenkaan tee niskapoimu- tai rakenneultraäänitutkimuksia, vaan ohjaan niitä varten Aavan omille perinatologeille.

Vaihdevuosi-iän lähestyessä olet myös tervetullut vastaanotolleni. Kiinnostukseni endokrinologiaan auttaa pohtimaan oireiden taustoja ja tarvittaessa löydämme juuri sinulle sopivan hoidon.

Erikoisosaamistani on myös tuki elintapamuutoksiin ja painonhallintaan liittyen. Ne liittyvät merkittävästi naisen hyvinvointiin kaikissa elämän vaiheissa ja käännekohdissa, niin raskauden aikana kuin vaihdevuosissakin.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Erikoisalat
Gynekologia, naistentaudit ja synnytykset
Äidinkieli
suomi
Kielitaito
englanti
ruotsi

Toimipisteet

Väitös ja julkaisut

Olen väitellyt 2018 raskausdiabeteksesta (https://helda.helsinki.fi/handle/10138/241951) ja jatkanut tutkimusta elintapojen ja diabeteksen parissa sen jälkeen.

Koulutus

Lääketieteen lisensiaatti (2005)
Lääketieteen tohtori (2018)
Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri (2019)

Seuraavat vapaat ajat