Hätäensiapukurssit ja ensiavun peruskurssi

Osaatko Sinä auttaa läheistäsi tai jopa pelastaa ihmishengen?

Kuka tahansa meistä voi joutua tilanteeseen, jossa ensiaputaitoja tarvitaan. Todennäköisimmin onnettomuus tai sairauskohtaus sattuu tutulle henkilölle työpaikalla tai kotona. Lääkärikeskus Aava järjestää yritysten työntekijöille 8h hätäensiapuakoulutusta sekä EA1 16h ensiapukoulutusta. Keväällä järjestämme uutena kokonaisuutena yhdistelmäkoulutuksia joissa toteutustapana on verkko- ja etäkoulutus.

Kurssisiällöt

8h Hätäensiapukurssi tarjoaa läpileikkauksen erilaisista onnettomuus- ja sairaskohtaustilanteista ja näissä toimimisesta.

Verkkokoulutusosuuden voi suorittaa itselle sopivaan tahtiin ajasta ja paikasta riippumatta, tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Verkkokoulutusosuudessa testataan oppimista välitehtävillä sekä loppukokeella. Etäkoulutusosuudessa käydään yhdessä kouluttajan kanssa läpi verkkokoulutuksessa opittua sekä käytännön harjoitteita.

Lue lisää koulutuksistamme www.aava.fi/ensiapu.

Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset tehdään sähköisesti alla olevien linkkien kautta. Peruutukset on tehtävä vähintään 1,5 viikkoa ennen kurssiajankohtaa sähköpostitse saatavan linkin kautta. Myöhemmin peruutetusta kouluttajalla on oikeus periä kurssin hinta. Kurssit toteutuvat mikäli osallistujia on vähintään 5 hlö (Max osallistujamäärä 10 hlö/per kurssi).

Koulutukset keväällä 2022

Hätäensiapukurssi, 8h,
Yhdistelmäkoulutus, verkko- ja etäkoulutus

   

Ti 8.2.2022 klo 09.00 – 13.00      

Verkko- ja etäkoulutus     

Ilmoittaudu tästä linkistä  

Ke 16.3.2022 klo 09.00 – 13.00

Verkko- ja etäkoulutus  Ilmoittaudu tästä linkistä 
Ke 25.5.2022 klo 12.00-16.00 Verkko- ja lähikoulutus Ilmoittaudu tästä linkistä
     

Ensiavun peruskurssi, EA1, 16h

 

 

 

Koulutuspaikat

Hätäensiapukurssi 8 t, Yhdistelmäkoulutukset toteutetaan verkko- (4 x 45 min) ja etäkoulutuksen (4 x 45 min) yhdistelmänä. Verkkokoulutusosuus tulee olla itsenäisesti ja hyväksytysti suoritettuna ennen etäkoulutusosuuden aloittamista. Koulutukseen osallistuja saa ilmoittamaansa sähköposti- osoitteeseensa linkin SPR:n verkkokoulutusmateriaaliin. Todistus tulee esittää etäkoulutuspäivän alussa joko tulosteena tai mobiililaitteelta. Hyväksytty ensiapukoulutussuoritus edellyttää sekä verkko- että etäkoulutuksen suorittamista.

Kurssin suorittanut saa 8 t hätäensiaputodistuksen, joka on voimassa kolme vuotta. Kurssilla voi myös päivittää voimassaolevan EA 1® - tai EA 2® -todistuksen seuraavaksi kolmeksi vuodeksi (huom. päivityksen saa tehdä vain yhden kerran).

Koulutusten hinnat

Hätäensiapukurssi 8h 243,70€/hlö. Lisäksi;

Kaikilta kursseilta SPR veloittaa rekisteröinti- ja todistusmaksun (sis. mobiilikortti) 16,75€/hlö sekä verkkomateriaaliin pääsyn 15€/hlö. Perinteinen todistuskortti kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä tilattuna on 2,00€/hlö ja jälkikäteen tilattuna Punaiselta Ristiltä 14,90 €/hlö. Kaikkiin edellä mainittuihin hintoihin lisätään alv +24 %.

Kurssimme täyttää Kelan määrittämät työterveyshuollon kustannusten korvaamisen edellytykset, joten koulutuksesta on mahdollista saada korvausta 60 %..

Kouluttajat

Aavan ensiapukouluttajilla on Suomen Punaisen Ristin ensiapuopettajapätevyys.

Kouluttajina toimivat Suomen Punaisen Ristin pätevyyden omaavat kouluttajat Eeva Kotamäki (8.2. ja 16.3.)

Kysy lisää

Mikäli sinulla tulee kysyttävää ilmoittautumisen tai ilmoittautumislinkkien suhteen, voit olla suoraan yhteydessä numeroon, 050 322 4240 tai soila.aaltonen@aava.fi.

Tervetuloa kurssillemme, josta saat tietoa, taitoa ja rohkeutta ensiavun antamiseen!

Asiantuntijat

Näytä Aavan asiantuntijat, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa