Hätäensiapukurssit ja ensiavun peruskurssi

Osaatko Sinä auttaa läheistäsi tai jopa pelastaa ihmishengen?

Kuka tahansa meistä voi joutua tilanteeseen, jossa ensiaputaitoja tarvitaan. Todennäköisimmin onnettomuus tai sairauskohtaus sattuu tutulle henkilölle työpaikalla tai kotona. Lääkärikeskus Aava järjestää yritysten työntekijöille 8h hätäensiapuakoulutusta sekä EA1 16h ensiapukoulutusta. Keväällä järjestämme uutena kokonaisuutena yhdistelmäkoulutuksia joissa toteutustapana on verkko- ja etäkoulutus.

Kurssisiällöt

8h Hätäensiapukurssi tarjoaa läpileikkauksen erilaisista onnettomuus- ja sairaskohtaustilanteista ja näissä toimimisesta.

Verkkokoulutusosuuden voi suorittaa itselle sopivaan tahtiin ajasta ja paikasta riippumatta, tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Verkkokoulutusosuudessa testataan oppimista välitehtävillä sekä loppukokeella. Etäkoulutusosuudessa käydään yhdessä kouluttajan kanssa läpi verkkokoulutuksessa opittua sekä käytännön harjoitteita.

Lue lisää koulutuksistamme www.aava.fi/ensiapu.

Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset tehdään sähköisesti alla olevien linkkien kautta. Peruutukset on tehtävä vähintään 1,5 viikkoa ennen kurssiajankohtaa sähköpostitse saatavan linkin kautta. Myöhemmin peruutetusta kouluttajalla on oikeus periä kurssin hinta. Kurssit toteutuvat mikäli osallistujia on vähintään 5 hlö (Max osallistujamäärä 10 hlö/per kurssi).

Koulutukset keväällä 2021

Hätäensiapukurssi, 8h,
Yhdistelmäkoulutus, verkko- ja etäkoulutus

   

Ti 24.08.2021 klo 09.00 – 13.00      

Verkko- ja etäkoulutus     

Ilmoittaudu tästä linkistä  

To 23.09.2021 klo 09.00 – 13.00

Verkko- ja etäkoulutus  Ilmoittaudu tästä linkistä 
Ke 20.10.2021 klo 09.00 – 13.00 Verkko- ja etäkoulutus

Ilmoittaudu tästä linkistä 

Ke 10.11.2021 klo 12.30 – 16.00 Verkko- ja etäkoulutus

Ilmoittaudu tästä linkistä

 

     

Ensiavun peruskurssi, EA1, 16h

 

 

 

Koulutuspaikat

Hätäensiapukurssi 8 t, Yhdistelmäkoulutukset toteutetaan verkko- (4 x 45 min) ja etäkoulutuksen (4 x 45 min) yhdistelmänä. Verkkokoulutusosuus tulee olla hyväksytysti käytynä ennen etäkoulutusosuuden aloittamista. Koulutukseen osallistuja saa ilmoittamaansa sähköposti- osoitteeseensa linkin SPR:n verkkokoulutusmateriaaliin. Todistus tulee esittää etäkoulutuspäivän alussa joko tulosteena tai mobiililaitteelta. Hyväksytty ensiapukoulutussuoritus edellyttää sekä verkko- että etäkoulutuksen suorittamista.

Kurssin suorittanut saa 8 t hätäensiaputodistuksen. Kurssilla voi myös päivittää voimassaolevan EA 1® - tai EA 2® -todistuksen seuraavaksi kolmeksi vuodeksi.

Koulutusten hinnat

Hätäensiapukurssi 8h 243,70 €/henkilö (+ alv 24 %) Lisäksi;

Kaikilta keräilykursseilta veloitamme Punaisen Ristin voimassa olevan hinnaston mukaan rekisteröinti- ja todistusmaksun 18,55 € sekä verkkokoulutuksen materiaalin 15 €/ per koulutettava. Edellä mainittuihin hintoihin lisätään alv 24 %.

Kurssimme täyttää Kelan määrittämät työterveyshuollon kustannusten korvaamisen edellytykset, joten koulutuksesta on mahdollista saada korvausta 60 %.

Kouluttajat

Aavan ensiapukouluttajilla on Suomen Punaisen Ristin ensiapuopettajapätevyys.

Kysy lisää

Mikäli sinulla tulee kysyttävää ilmoittautumisen tai ilmoittautumislinkkien suhteen, voit olla suoraan yhteydessä numeroon, 050 322 4240 tai soila.aaltonen@aava.fi.

Tervetuloa kurssillemme, josta saat tietoa, taitoa ja rohkeutta ensiavun antamiseen!

Asiantuntijat

Näytä Aavan asiantuntijat, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa