Aava Tavastehus

Tavastilan kauppakeskus 2. krs, Eteläkatu 14 13100 Hämeenlinna
Kundtjänst: 010 380 3838

Aava Tavastehus ligger i fräscha, nyrenoverade lokaler i köpcentret Tavastila. Aava Tavastehus har omfattande allmän- och specialistläkartjänster, laboratorium och röntgen samt heltäckande företagshälsovård. Bland våra anställda finns flera lokala läkare och vårdare, som Tavastehusborna redan känner. 

Vid Aava Tavastehus kan du betala med bank- eller kreditkort, via Aava-konto eller med presentkort. Det är inte möjligt att betala kontant. 

Coronavirustester i Tavastehus

Vi gör coronavirustester vid Aava Tavastehus. Behovet av ett coronavirustest bedöms i första hand på distansmottagning hos läkare, och patienten hänvisas till testet med en elektronisk laboratorieremiss. Boka tid till distansmottagningen.

När du har fått en remiss kan du enkelt boka tid för ett coronatest via nätet. Gå till tidsbokningen. Provtagningstiden och ankomstinstruktionerna till coronavirustestet skickas till dig via sms och e-post.

Läs svaren på de vanligaste frågorna om coronavirustestning hos Aava.

Är du företagskund?

Vi tar hand om din personals företagshälsovård på ett sakkunnigt och engagerat sätt, även på distans. Bekanta dig med vår företagshälsovård vid Aava Tavastehus eller kontakta oss via myynti@aava.fi.

Nästa lediga tider till allmänläkare

Öppettider

Vastaanotto

  • Mån, Tis, Ons kl.
  • TorFre kl.
  • LörSön Stängd

Laboratorio

  • Mån, Tis, Ons kl.
  • TorFre kl.

Röntgen

  • Ajanvaraus suositeltava, kysy tarkemmat aukioloajat toimipisteestä