Unga Kvinnors Aava

Kundtjänst: 010 380 3838

Läkarcentralen Aavas Unga Kvinnors Aava erbjuder gynekologtjänster samt preventivmedels- och sexualrådgivning för unga. Våra experter tar särskild hänsyn till önskemål och behov som finns hos unga kvinnor. Vi erbjuder unga kvinnor mellan 15-25 år specialpris på gynekologmottagningar och rabatt på Papa-prov och könssjukdomstester. Specialprisen gäller besok under vardagar.

Läkarna på Unga Kvinnors Aava betjänar på Läkarcentralen Aavas verksamhetsställen i Pipetti i Hyvinge, i Träskända, på Kvinnors Aava i Kampen, Terveyspuisto i Kervo, i Böle, Hagalund, Tusby, Vandaporten och Östra centrum. Våra sexualrådgivare finns i Kampen.

Vi ger HPV-vaccinationer i verksamhetsställena i Kampen och Hagalund. Där finns det alltid vaccinationer på lager och de kan fås även utan ett läkarbesök eller recept. På de övriga verksamhetsställena kommer man överens om HPV-vaccinationer separat och man får ett recept på läkarmottagningen.

Mottagningstider till läkare och övriga experter kan även beställas på nätet. Välj ”Unga Kvinnors Aava” som specialitet i tidsbeställningssystemet på nätet.

Skriv ut och fyll i formuläret för förhandsinformation innan ditt första besök på Unga Kvinnors Aava.

Nästa lediga tider

Fråga mera

I brådskande ärenden var i kontakt med telefon.

Den föredragna metoden för kontakt: