Aava Magneetti

Kerralla erinomaiset kuvat

Aava Magneetti jatkaa Aava Teslamedin ja Aava Medimagneetin perintöä täyden palvelun magneettitalona. Uusi toimipisteemme sijaitsee Aava Kampissa lääkärikeskuksen muiden terveyspalveluiden yhteydessä. Keskeisen sijaintimme vuoksi hoitopolku lääkärin vastaanotolta on vaivaton.

Aava Magneetissa teemme huippulaatuiset magneettitutkimukset tinkimättömällä ammattitaidolla ja lämpimällä palveluasenteella. Asioimalla Aava Magneetissa varmistat, että magneettikuvasi ovat ensimmäisellä kerralla juuri sellaiset, kuin tarvitset.

Aava Magneetin laitteissa on markkinoiden laajin putken hakaisija (70 cm), joka vähentää ahtauden tunnetta.

Mitä magneettikuvauksella voi tutkia?

Monessa vammassa tai sairaudessa varmin diagnoosi saadaan magneettitutkimuksella. Magneettikuvaus on kivuton ja turvallinen kuvausmenetelmä, jolla saadaan tarkkoja leikekuvia elimistöstä. Kuvaamisessa ei käytetä röntgensäteilyä. 

Magneettitutkimuksessa hyödynnetään kudosten vesipitoisuutta ja niiden magneettisia ominaisuuksia. Tarvittaessa kuvausta voidaan tehostaa verenkiertoon tai nivelensisäisesti ruiskutetulla varjoaineella.

Aava Magneetissa teemme

 • Ortopediset magneettikuvaukset (luusto, nivelet ja lihakset)
 • Vatsan alueen magneettitutkimukset
 • Aivojen magneettitutkimukset
 • Verisuonten magneettitutkimukset
 • Rintojen magneettimammografiat
 • Urologiset magneettitutkimukset (eturauhanen eli prostata, penis)
 • Ohutsuolen magneettitutkimukset varjoaineella (suun kautta)
 • Kuvauksia anestesialääkärin valvonnassa

Meillä tiedät, mitä kuvissasi näkyy

Aava Magneetissa sinua palvelevat ammattitaitoiset radiologit ja magneettihoitajat. Magneettikuvien tulkinta edellyttää laajaa ja vankkaa kokemusta lääketieteestä. Aava Magneetissa kuvat lausuu aina tutkittavaan alueeseen perehtynyt radiologi.

Kuten kaikki Aavassa tehdyt tutkimukset, Aava Magneetin kuvat ovat korkealaatuisia ja vertailukelpoisia keskenään. Meiltä saat aina perusteellisesti tulkitut magneettikuvat jatkohoitoehdotuksineen.

Miksi kannattaa valita 3T?

Käytössämme on uuden sukupolven kolmen teslan magneettikuvauslaite (3T MRI), jolla kuvat ovat entistä tarkemmat ja kuvausaika lyhyempi. 3T MRI antaa ihmisen anatomiasta poikkeuksellisen tarkan kuvan. Tesla mittaa magneettikentän voimakkuutta. Tehokkaasta laitteesta on erityisesti hyötyä, kun kuvataan pieniä tai erityistä tarkkuutta vaativia kohteita.

3T MRI:n edut

 • Nopeampi kuvaus
 • Hiljaisempi ääni
 • Tarkempi kuvanlaatu
 • Monipuolisemmat kuvauskohteet

Magneettitutkimuksissa Kela-korvaukset ovat samat riippumatta siitä, kuinka tarkalla laitteella kuvat otetaan. Siksi kannattaa valita parasta.

Käytössämme on Kelan suorakorvausmenettely, joten Aava Magneetissa maksat magneettikuvauksesta vain Kelan määrittämän omavastuuosuuden, kun tutkimukseen on  erikoislääkärin allekirjoittama tutkimus- ja hoitomääräys sekä voimassa oleva Kela-kortti.Katso hinnastostamme kaikki hinnat.  

Meille voit tulla magneettikuvaukseen myös vakuutusyhtiön maksusitoumuksella. Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Kun tulet magneettikuvaukseen

Ota mukaasi

Ajanvaraus

Varaa aika magneettitutkimukseen soittamalla Aavan asiakaspalveluun 010 380 3838.

Aukioloajat

Aava Magneetin aukioloajat löydät Aava Kampin toimipistesivulta.

Maksuvaihtoehdot

Tutustu kattaviin maksuvaihtoehtoihimme, mm. korottomaan Aava-tiliin.

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa