Aava Matkailuklinikka

Ennen matkaa, muista Matkailuklinikka

Aava Matkailuklinikka on matkalääketieteellinen rokotus- ja tutkimusklinikka. Olitpa lähdössä mihin päin maailmaa tahansa, käväise ensin Aava Matkailuklinikalla. Matkailuhoitajamme ja -lääkärimme tekevät sinulle henkilökohtaisen suunnitelman tarvitsemistasi rokotuksista ja mahdollisesta lääkityksestä. Autamme sinua varautumaan myös muihin matkaasi liittyviin terveysriskeihin.  Matkailulääketieteen asiantuntijuutta löytyy myös Aava Turussa ja Aava Aviapoliksessa.

Ajanvaraus 

Voimme auttaa, kun edessäsi on 

  • lomamatka 
  • työmatka
  • muutto ulkomaille

Tarkka tuntemus kohdemaista 

Matkailuklinikka on perustettu Postitalon lääkäriasemalla 2003. Tunnemme kohdemaat hyvin ja tiedämme, miten matkailijan pitää varautua kuhunkin maailmankolkkaan. Neuvomme matkallelähtijää kaikissa terveyteen ja sitä kautta turvallisuuteen liittyvissä asioissa. Matkailulääkärin tai –hoitajan tapaaminen on paras terveysteko, jonka voit ennen matkaa tehdä.  

Autamme myös matkan jälkeen 

Sairastuitko matkan aikana? Matkailuklinikan lääkäreillä on paras tietotaito diagnosoida ja hoitaa matkalta saadut infektiot. Matkavakuutus korvaa matkaan liittyvien sairauksien tutkimukset ja hoidon Aava Matkailuklinikalla. 

Varaa aika Aava Matkailuklinikalle puhelimitse 010 380 5020 tai 010 380 3838. 

Aikoja on varattavissa myös nettiajanvarauksessammematkailulääkärille erikoisalaksi valitaan matkailulääkäri. Matkailuklinikanhoitajalle matkailuklinikan hoitaja

 

Seuraavat vapaat ajat

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa