Aava Naturalis

Luonnollista kauneutta Aavasta

Ulkonäkö ja omassa kehossa viihtyminen ovat tärkeitä asioita hyvinvoinnin kannalta. Tyytymättömyyttä voivat aiheuttaa ikämuutokset kasvoissa tai kehossa, ihosairaudet tai vaikkapa raskauden aiheuttamat muutokset kehossa. Me Aava Naturaliksessa haluamme auttaa sinua pitämään itsestäsi enemmän, kokemaan itsesi kauniiksi ja viihtymään kehossasi. Kuuntelemme toiveesi ja suunnittelemme hoidon yksilöllisesti ja yhteistyössä sinun kanssasi.

Turvallista esteettistä ja rekonstruktiivista eli korjaavaa kirurgiaa

Plastiikkakirurgimme auttavat sinua kun muut keinot eivät auta. Leikkaushoidoissa toimintamme kulmakivi on turvallisuus ja luonnollisen ulkonäön vaaliminen. Vahvaan osaamiseemme kuuluu sekä esteettinen että rekonstruktiivinen kirurgia. Rekonstruktiivisesta eli korjaavasta kirurgiasta puhutaan silloin, kun esimerkiksi korjataan vatsalihasten erkaumaa tai sairauden tai vamman aiheuttamaa haittaa.

Autamme kaikissa ihon ongelmissa

Ihotautilääkärimme auttavat sinua kaikissa ihon ongelmissa. Saat apua jos olet huolissasi ihomuutoksista tai kärsit vaikkapa atooppisesta ihottumasta. Ihotautilääkäreittemme käytössä on laadukkaat laitteet laserhoitoihin ja hoitoon pääsy on nopeaa. Ihotautilääkärimme antavat myös injektiohoitoja.

Plastiikkakirurginen hoitajamme tekee tehokkaita ihonhoitoja joista on apua niin ihon peruskunnon parantamiseen kuin vaikkapa tukemaan ihon paranemista leikkauksista.

Ajanvaraus

Voit varata ajan Aavan nettiajanvarauksesta tai asiakaspalvelusta puh: 010 380 3838.

Maksuvaihtoehdot

Tutustu kattaviin maksuvaihtoehtoihimme, mm. korottomaan Aava-tiliin.

Ajankohtaiset tarjoukset

Katso esteettisten hoitojen ajankohtaiset tarjoukset täältä.

Seuraavat vapaat ajat

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa