Aava Tampere Ratina

Käyntiosoite: Hatanpään valtatie 3, 33100 Tampere

Lääkärikeskus Aava sekä Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasema avasivat uuden lääkärikeskuksen Tampereella kauppakeskus Ratinassa marraskuussa 2020. Ratinan ostoskeskuksen funkkissiipeen remontoiduissa tiloissa palvellaan kaiken ikäisiä asiakkaita laajalla tarjonnalla. Sijainti on loistava, ratikka pysähtyy aivan Ratinan Kulman oven eteen.

Suomalainen perheyritys arvoineen on kiinnostanut myös tamperelaisia lääkäreitä sekä hoitajia, joita työskentelee Aavassa ja Pikkujätissä yhteensä yli 60.

Aava - Pikkujätti Ratinan tulokerroksesta löytyy yhteinen asiakaspalvelu ilmoittautumiselle, sekä lapsiasiakkaiden odotustilat ja vastaanottohuoneet. Samassa kerroksessa on myös laboratorio ja kuvantamisen palvelut. Etenkin laboratoriossa on huomioitu lapsiasiakkaiden ja aikuisten erilaisten tarpeet. Toisessa kerroksessa ovat erikoislääkäreiden vastaanotot ja työterveyshuollon palvelut.

Tutustu lastenlääkäripalveluihin Pikkujätin sivuilla

Huomaathan, että Aava Ratinassa ei ole käteismaksua.

Koronavirustestaus Tampereella 

Aava Tampere Ratinan yhteydessä tehdään koronavirustestejä. Arvion testin tarpeellisuudesta tehdään ensisijaisesti lääkärin etävastaanotolla, ja potilas lähetetään tutkimukseen sähköisellä laboratoriolähetteellä. Varaa aika etävastaanotolle. 

Kun sinulla on lähete, voit varata ajan koronatestiin kätevästi netissä. Siirry ajanvaraukseen. Näytteenottoaika ja saapumisohjeet koronavirustestaukseen lähetetään sinulle tekstiviestillä ja sähköpostilla. 

Lue vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin koronavirustestauksesta Aavassa.

Heti vapaat yleislääkärin ajat

Aukioloajat

Vastaanotto ja laboratorio

  • MaPe klo
  • LaSu klo

Röntgen

  • MaPe klo