Aava Virta

Aava Virta on vaikuttava hyvinvointi- ja valmennusyksikkö  

Aava Virta tarjoaa monipuolista valmennustoimintaa yrityksille ja yksilöille. Tavoitteenamme on viedä asiakkaidemme hyvinvointi uudelle tasolle. Suunnittelemme ja toteutamme valmennusohjelmat yhdessä Aavan asiantuntijoiden, kuten työterveyshuollon, psykologien ja erikoislääkäreiden kanssa. Meillä on käytössämme modernit välineet henkilöstön hyvinvoinnin kartoittamiseen. Toimintamme perusta on lääketieteessä ja tutkitussa tiedossa. 

Miksi työntekijöiden hyvinvointiin kannattaa panostaa? 

Hyvinvoiva organisaatio on vetovoimainen työpaikka. Kun johto sitoutuu rakentamaan kulttuuria, joka tukee työntekijöiden jaksamista ja kehittymistä, koko organisaatio hyötyy. Työyhteisön hyvinvoinnilla on suora vaikutus tuottavuuteen, sairauspoissaoloihin ja motivaatioon.   

Tiedätkö, miten organisaationne voi?  

Aava Virta kartoittaa organisaationne hyvinvoinnin tilan, löytää muutosta vaativat osa-alueet ja auttaa teitä määrittelemään uudet, motivaatiota ja suorituskykyä kohottavat tavoitteet.  

Tutustu tarkemmin palveluihimme ja tee Virta-hyvinvointikysely osoitteessa: www.virtavalmennus.fi.   

Aava Virta on Suomen Olympiakomitean yhteistyökumppani. Yhteistyön keskeinen tavoite on lisätä hyvinvointia yhteiskunnassamme. Jatkuvasti muuttuvassa työelämässä tarvitaan uudenlaista ajattelua ja tekemistä, jotta ihmiset jaksavat ja organisaatiot menestyvät. 

Katso video: Valmentaja Jussi Sievälä testaa olympiapronssimitalisteja Minttu Tuomista ja Anniina Rajahuhtaa Aava Virran testausasemalla. 

Virta Studio avattiin marraskuussa 2018
Annankatu 34-36 B
00100 Helsinki

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa