Aava työterveyshuolto - Elinvoimaa yrityksiin

  • Tavoitteleeko työterveyshuolto yrityksesi kanssa samoja asioita? 
  • Uskaltaako työterveyslääkärisi kieltäytyä, kun työntekijä pyytää sairauslomaa? 
  • Kykeneekö työterveyshuoltosi löytämään ja ratkaisemaan henkilöstön työkykyongelmat? 

Jos epäröit vastata "kyllä" yhdenkin kysymyksen kohdalla tai yritykseltäsi puuttuu vielä työterveyskumppani, meillä Aavassa on sinulle kerrottavaa. 

Työterveyshuollon täytyy uudistua

Aika on ajanut ohi maailmasta, jossa työterveyshuolto odottaa passiivisena työntekijän yhteydenottoa. Kun työntekijä soittaa, aika varataan seuraavalle vapaana olevalle työterveyslääkärille tai -hoitajalle. Etukäteen ei juurikaan kysellä tai selvitellä, mitä palvelua työntekijä todella tarvitsisi. 

Tällaisella toimintatavalla ei ole tulevaisuutta, koska siinä tarjotaan samaa ratkaisua kaikille. Niin kauan kuin työterveyshuolto hoitaa pelkkää oiretta, emme pääse eteenpäin. 

Mitä jos ajattelisit työterveyshuoltoa toisin? 

Aavassa keskitymme terveyden vaalimiseen. Uskallamme ajatella, että työntekijän sairauslomapyynnössä voi olla kyse muustakin kuin alhaisesta vastustuskyvystä. Työterveystiimimme antavat tarvittavat työkalut ja tuen, jotta työntekijät voivat muuttaa terveyskäyttäytymistään pysyvästi. 

Kun työntekijät huolehtivat itsestään paremmin, työssäolopäivät kasvavat ja koko yrityksen elinvoimaisuus nousee. Uskomme, että työterveyshuollon seuraava vaikuttavuusloikka saavutetaan nimenomaan kohdistetulla hoidolla. Se tapahtuu tekemällä oikeita asioita oikeaan aikaan. Lue lisää siitä, miten Aava Luotsi pitää ennakoiden huolta työterveyshuollon asiakkaista. 

Toimintafilosofiana elämän tasapaino

Aavan toimintafilosofia perustuu elämän tasapainoon. Lääketiede ja teknologia ovat kehittyneet vauhdikkaasti, ja elämme pidempään kuin ennen. Samalla työurat pitenevät ja on erittäin tärkeää, että ihmiset voivat hyvin myös työssä. Lue lisää elämän tasapainosta.

Näin me sen teemme Aavassa 

Loppu lääkäriflipperille. Panemme pisteen sekalaiselle hoidolle ja hoitamattomuuden tunteelle. Hoidosta vastaa yksi työterveystiimi, joka tuntee yrityksesi henkilöstön ja olosuhteet. 

Olemme ennakoiva toimija. Puutumme työkykyriskeihin aidosti ajoissa ja pidämme työssäolopäivät korkealla. Ohjaamme työntekijäsi oikean palvelun pariin.

Etsimme rohkeasti kipukohtia. Emme hoida vain oireita, vaan ihmistä niiden takana. Annamme yksilöllistä hoitoa, joka osuu vaivan ytimeen.   

Tuomme yritykseesi elinvoimaa. Mahdollistamme työntekijäsi tekemään muutoksia, jotka lisäävät hyvinvointia ja tuottavuutta töissä ja elämässä yleisesti. 

Kiinnostuitko? 

Aava työterveyshuollossa tunnemme asiakkaamme ja hoidamme heitä yksilöllisesti. Tahtoisitko sinä tuntea myös meidät? Ota yhteyttä myynti@aava.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.