Työterveyshuolto Tampere

Tampereella työterveyshuoltomme palvelee Aava Tampere Ratinan toimipisteessä, joka sijaitsee kauppakeskus Ratinassa Hatanpään valtatie 3:ssa.

Aava Tampere Ratinan työterveystiimeillä on työterveyshuollon erikoistumisopinnot ja pitkä kokemus työterveyshuollossa toimimisesta. Tampereen työterveyshuoltoa tukee samassa toimipisteessä sijaitseva laboratorio ja ravitsemusneuvonta.

Tampereen työterveyshuollon erityisosaamista on tietotyöläisten työterveyshuolto. Aava Tampere Ratinan toiminnassa tärkeää on kehitysmyönteisyys, innovatiivisuus, moniammatillisuus, ryhmäinterventiot ja asiakkaiden tarpeisiin vastaaminen.

Tampereen työterveyshuollossa on työniloa

Vuonna 2015 Aava Tampere sai sosiaali- ja terveysministeriön tunnustuksen olemalla mielekäs ja vetovoimainen sosiaali- ja terveysalan työpaikka.

Etähoito ja digipalvelut saatavillasi

Tampereen työterveyshuoltoa täydentää sähköinen asiointi asiakasyritysten edustajille sekä henkilöstölle. Uudessa verkkopalvelussamme tavoitat yrityksen työterveystiimin nopeasti ja hallitset asiakkuuttasi helposti.

Aavan asiantuntijat auttavat myös etävastaanotolla, jos palvelu kuuluu työterveyshuoltosopimukseen. Puhelinvastaanottoa pitävät muun muassa Aavan yleislääkärit, gynekologit ja matkailulääkärit. Lue lisää siitä, miten Aava Luotsi tekee etäasioinnista entistä vaikuttavampaa.

Ota yhteyttä 

Aava työterveyshuollossa tunnemme asiakkaamme ja hoidamme heitä yksilöllisesti. Tahtoisitko sinä tuntea myös meidät? Ota yhteyttä myynti@aava.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Aavan työterveyshuoltoon.

Siirry tarjouspyyntölomakkeeseen