Työterveyshuolto Tampere

Tampereella Aava työterveyshuolto palvelee yhdessä toimipisteessä. Aava Tampere sijaitsee Hämeenkadulla Keskustorin kupeessa. 

Aava Tampereen työterveystiimeillä on työterveyshuollon erikoistumisopinnot ja pitkä kokemus työterveyshuollossa toimimisesta. Tampereen työterveyshuoltoa tukee samassa toimipisteessä sijaitseva laboratorio ja ravitsemusneuvonta.

Tampereen työterveyshuollon erityisosaamista on tietotyöläisten työterveyshuolto. Aava Tampereen toiminnassa tärkeää on kehitysmyönteisyys, innovatiivisuus, moniammatillisuus, ryhmäinterventiot ja asiakkaiden tarpeisiin vastaaminen.

Tampereen työterveyshuollossa on työniloa

Vuonna 2015 Aava Tampere sai sosiaali- ja terveysministeriön tunnustuksen olemalla mielekäs ja vetovoimainen sosiaali- ja terveysalan työpaikka.

Aava Tampere on työterveyshuoltoyksikkö, joten erikoislääkärikonsultaatioissa, fysioterapiassa ja kuvantamispalveluissa käännymme luotettavien kumppaneidemme puoleen.

Etähoito ja digipalvelut saatavillasi

Tampereen työterveyshuoltoa täydentää sähköinen asiointi asiakasyritysten edustajille sekä henkilöstölle. Uudessa verkkopalvelussamme tavoitat yrityksen työterveystiimin nopeasti ja hallitset asiakkuuttasi helposti.

Aavan asiantuntijat auttavat myös etävastaanotolla, jos palvelu kuuluu työterveyshuoltosopimukseen. Puhelinvastaanottoa pitävät muun muassa Aavan yleislääkärit, gynekologit ja matkailulääkärit. Lue lisää siitä, miten Aava Luotsi tekee etäasioinnista entistä vaikuttavampaa.

Ota yhteyttä 

Aava työterveyshuollossa tunnemme asiakkaamme ja hoidamme heitä yksilöllisesti. Tahtoisitko sinä tuntea myös meidät? Ota yhteyttä myynti@aava.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Aavan työterveyshuoltoon.

Siirry tarjouspyyntölomakkeeseen