Työterveyshuolto Vantaa

Vantaalla Aava työterveyshuolto palvelee yhdessä toimipisteessä, Aava Aviapoliksessa, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä lentokentän läheisyydessä. Pääset meille sujuvasti autolla, junalla tai bussilla.

Työterveyshuolto Aava Aviapolis

Aava Aviapoliksessa työskentelee suuri määrä työterveyshuollon ammattilaisia. Työterveystiimeillä (työterveyslääkärit, työterveyshoitajat, työfysioterapeutit, työterveyspsykologit) on työterveyshuollon erikoistumisopinnot ja pitkä kokemus työterveyshuollossa toimimisesta. Aava Aviapoliksessa työterveyshuoltoa tukee samoissa tiloissa toimiva laboratorio, röntgen, sairaanhoitajien vastaanotot, yleislääkärien vastaanotot sekä monipuolinen erikoislääkärien tarjonta. Aava Aviapoliksessa toimii myös ilmailulääketieteen keskus (AeMC).

Vantaan työterveyshuollon erityisosaamista on ilmailuala, lentokentän maapalvelut, palo- ja pelastusala, kuljetus- ja logistiikka-ala, teknologiateollisuus, rakennusala, valtakunnalliset ja globaalit yritykset, meluannosmittaukset, jälkipuinti, ensiapukoulutukset sekä painonhallinta- ja elintapaohjaus. Aava Aviapoliksessa saat medikaalit ja säteilytyötodistukset.

Etähoito ja digipalvelut saatavillasi

Vantaan työterveyshuoltoa täydentää sähköinen asiointi asiakasyritysten edustajille sekä henkilöstölle. Uudessa verkkopalvelussamme tavoitat yrityksen työterveystiimin nopeasti ja hallitset asiakkuuttasi helposti.

Aavan asiantuntijat auttavat myös etävastaanotolla, jos palvelu kuuluu työterveyshuoltosopimukseen. Puhelinvastaanottoa pitävät muun muassa Aavan yleis- ja työterveyslääkärit sekä monet erikoisalojen lääkärit. Lue lisää siitä, miten Aava Luotsi tekee etäasioinnista entistä vaikuttavampaa.

Ota yhteyttä 

Aava työterveyshuollossa tunnemme asiakkaamme ja hoidamme heitä yksilöllisesti. Tahtoisitko sinä tuntea myös meidät? Ota yhteyttä myynti@aava.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Aavan työterveyshuoltoon.

Siirry tarjouspyyntölomakkeeseen