Uutiset

Puhetta naisten pissavaivoista -tapahtuma

Virtsankarkailusta kärsii 20 % 25-60-vuotiaista naisista ja 60 % yli 70-vuotiaista naisista. Silti asia koetaan noloksi, ja apu jää usein hakematta. Myös virtsarakkotulehdukset ovat yleisiä nuoresta iästä lähtien. 65 vuoden ikään tulleista naisista noin puolella on jo ollut vähintään yksi tulehdus.

Lääkärikeskus Aava järjestää ilmaisen yleisöluennon naisten virtsavaivoista. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan monia koskettavasta aiheesta!

Tiistaina 30.1. klo 17.30-19.30

Porthanian iso luentosali PII, Yliopistonkatu 3, Helsinki

Nämä 3 tekijää yhdistävät unettomuudesta kärsiviä

Unettomuuteen liittyy tolkuttoman väsymyksen lisäksi vahvoja tunteita, kuten häpeää ja pelkoa. Ongelman tunnistaminen on ensimmäinen askel parempaan. Unilääkärin mukaan jokainen voi oppia nukkumaan paremmin.

Moni meistä valvoo öisin, tai seuraa vierestä onnetonta valvojaa. Unettomuudesta kirjoitetaan ja puhutaan paljon, niksejä sen torjumiseksi jaetaan luontevasti kahvipöydässä. Aiheesta on tullut arkipäiväinen.

Asiantuntijoiden vinkit uuteen vuoteen: ihmissuhteet ja työ

Haastoimme Aavan asiantuntijat antamaan tuoreita ja toimivia neuvoja alkavaan vuoteen. Neljä asiantuntijaamme kertovat omaan alaansa liittyviä vinkkejä, joita kannattaa kokeilla.

Tässä jutussa saat uudenlaista pohdittavaa ihmissuhteisiin ja työpäiviin. Ensimmäisessä osassa vinkit liittyvät uneen ja syömiseen. Lue ja jaa eteenpäin ihmisille, joille uskot neuvojen sopivan!

 

Seksuaaliterapeutti Mari Päiväniemi:

Uusin ajatuksin uuteen vuoteen: uni ja ruokailu

Kaikkialla toitotetaan tuttuja neuvoja alkavaan vuoteen. Haastoimme Aavan asiantuntijat tarjoamaan uusia vinkkejä – ajateltavaa, johon emme ole vielä kyllästyneet.

Neljä asiantuntijaamme antavat uuden vuoden eväitä omaan alaansa liittyen. Tässä ensimmäisessä osassa vinkit liittyvät uneen ja syömiseen. Toisessa osassa ihmissuhteisiin ja työhön. Lue ja jaa eteenpäin ihmisille, joille uskot neuvojen sopivan!

 

Hyvinvoiva vatsa -tapahtuma

Vatsan hyvinvointi on kuuma aihe ja koskettaa monia meistä. Rauhallinen ja toimiva vatsa on hyvän arjen perusta. Erilaiset vatsavaivat taas voivat pistää elämän sekaisin, vaikkei kyse olisi edes vakavasta sairaudesta.

Lääkärikeskus Aava järjestää HYVINVOIVA VATSA -tapahtuman, joka on ilmainen ja avoin kaikille. Puhujina alan huippu asiantuntijat. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan vatsan hyvinvoinnista.

Tiedote: Aava tarjoaa uudelle lääkärikeskukselle Maresanille digitaalisten palveluiden täyspaketin

Lääkärikeskus Aava tekee ainutlaatuisen aluevaltauksen terveysalalla ja alkaa tuottaa digitaalisia palveluita muille toimijoille. Yhteistyömalli on ratkaisu haasteeseen, jossa pienemmät lääkärikeskukset eivät pysty yksin vastaamaan digitaalisiin asiakastarpeisiin.

Maresan on merenkulkuun ja varustamoalaan erikoistunut työterveyshuoltoyhtiö, joka aloittaa toimintansa maaliskuussa 2018. Sillä tulee olemaan kaksi toimipistettä, Helsingissä ja Turussa, etähoitopalvelut ovat olennainen osa yrityksen toimintaa.