Valinnanvapauskokeilu

Tervetuloa Aava Hyvinkään Pipettiin

Tarjoamme Aava Hyvinkäälle listautuneille kuntalaisille perusterveyshuollon palvelut toimipisteessämme ajanvarauksella. Voit soittaa puhelinnumeroon 010 380 5622 ma–to klo 8.00–16.00 ja pe 8.00–15.00. Numerossa on käytössä takaisinsoittoautomaatti, joten soitamme sinulle takaisin, jos numero on varattu.

Listautuminen Aava Hyvinkään Pipetin asiakkaaksi

Jos haluat valita Aavan palveluntuottajaksesi valinnanvapauskokeilussa, sinun pitää listautua Aavan asiakkaaksi. Listautumislinkki julkaistaan tällä sivulla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitkä palvelut kuuluvat valinnanvapauskokeiluun? Voinko valita alaikäisen lapsen puolesta? Mitä jos sairastun akuutisti viikonloppuna? Lue vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.

Näin löydät meidät

Lääkärikeskus Aava Hyvinkään Pipetti sijaitsee aivan Hyvinkään ydinkeskustassa, 2. kerroksessa Lammin säästöpankin yläpuolella, Willan kauppakeskusta vastapäätä. Sisäänkäynti joko Hämeenkadun puolelta tai kiinteistön takapihalla olevalta parkkipaikalta. Parkkipaikkoja löytyy myös Wilhelmiinankadulta (kirkolle menevä katu). Rautatieasemalle on noin 300 metriä. Osoitteemme on Hämeenkatu 14, 2.kerros, 05800 Hyvinkää.

Tervetuloa!