Valinnanvapauskokeilu

Tervetuloa Aava Järvenpäähän

Tarjoamme Aava Järvenpäähän listautuneille kuntalaisille perusterveyshuollon palvelut toimipisteessämme ajanvarauksella. Voit soittaa puhelinnumeroon 010 380 5622 ma–to klo 8.00–16.00 ja pe 8.00–15.00. Numerossa on käytössä takaisinsoittoautomaatti, joten soitamme sinulle takaisin, jos numero on varattu.

Listautuminen Aava Järvenpään asiakkaaksi

HUOM. Järvenpään ja Tuusulan paikat on täytetty. Hyvinkäälle mahtuu vielä uusia listautujia!

Jos haluat valita Aavan palveluntuottajaksesi valinnanvapauskokeilussa, sinun pitää listautua Aavan asiakkaaksi. Listautumislinkki julkaistaan tällä sivulla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitkä palvelut kuuluvat valinnanvapauskokeiluun? Voinko valita alaikäisen lapsen puolesta? Mitä jos sairastun akuutisti viikonloppuna? Lue vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.

Näin löydät meidät

Lääkärikeskus Aava Järvenpää sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä rautatieaseman välittömässä läheisyydessä Järvenpään ydinkeskustassa Aallopin kiinteistön 2. kerroksessa S-Marketin yläpuolella. Sisäänkäynnit parkkipaikan ja parkkihallin kautta. Oven eteen pääsee autolla ja talossa on hissi. Parkkipaikkoja on sekä ulkona että parkkihallissa. Osoitteemme on Myllytie 1 A, 04410 Järvenpää.

Tervetuloa!